Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Analis sexnel nem lesz "olyan...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Analis sexnel nem lesz "olyan a ferfi himvesszoje? Kiprobalnam szivesen, (parom mar gyakorlott benne, nekem elso lenne), de felek hogy "olyan lesz a himvesszoje.

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 12:15
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
ha nem vagy igénytelen akkor nem...-.-"
2009. jún. 16. 12:16
 2/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyok,de hiaba torlod ki,legbelul attol meg olyan kicsit. (gondolom en..vagy nem igy van?)
2009. jún. 16. 12:17
 3/18 anonim ***** válasza:
40%
de egyébként nem ajánlom mert ha nem csinálja jól akkor neked nagyon fog fájni!! én pl gyűlölöm az anált, gusztustalan, és egyáltalán nem élvezem!
2009. jún. 16. 12:18
 4/18 anonim ***** válasza:
70%
nemtom, nem hiszem...
2009. jún. 16. 12:19
 5/18 anonim ***** válasza:
90%
de az estek 90%-ában nem lesz olyan...
2009. jún. 16. 12:19
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A végbélben két záróizom van, egy amelyet kívülről is érzel és egy feljebb. Normális anyagcsere esetén a végbélben nincs széklet. A felső záróizom felett áll meg, ott gyűlik, és jut tovább, amikor kell... Tehát, ha egészséges vagy, nem kell félned, hogy bármi ilyesmi történik. De megértem, hogy izgulsz miatta. A feszültséget tudod magadban oldani, ha elötte elmész wc-re, majd egy kevés vizzel többször kiöblíted a zuhany alatt (ne sokkal és ne sokáig, mert azért az sem tesz jót), ill. ha van otthon sikosító, akkor használhattok gumióvszert. Egy a legfontosabb! :) Lazits és élvezd! :) Nem történik semmi! :)
2009. jún. 16. 12:21
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Én még sosem próbáltam, de a párom már mondta, hogy majd egyszer kipróbálhatnánk. Én sem merem emiatt sem amit te írtál, meg a lehetséges fájdalom miatt sem. És szerintem is "olyan" lehet.
 8/18 anonim ***** válasza:
81%

Nem akar párod gumit húzni véletlenül?

Igazából nem tudom, de ha én pasi lennék legnemesebb szervemet biztos, hogy nem raknám egy seggbe úgy, hogy semmit sem húznék rá.

9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem csinálja jól, tényleg okozhat fájdalmat. Ezért kell óvatosan, lassan csinálni, kitapasztalni, hogy jó. Én éreztem már rosszat és jót is! Ha valakinek van türelme hozzá, csodálatos érzés! Sajnálom, ha a negativ tapasztalatok miatt sokan lemondanak róla. De semmiképp nem hiszem, hogy elitélendő lenne, és főleg nem gusztustalan! Azt tehettek, amit csak akartok, ha mindkettőtöknek jólesik! Élvezd nyugodtan!
2009. jún. 16. 12:23
 10/18 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat. Sikosito van itthon,csak ettol az egytol tartok..egyertelmu,ha faj,nem csinaljuk tovabb.. mar beszelunk rola egy ideje,o is mondta h nem lesz "olyan",csak ez aggasztott annyira.
2009. jún. 16. 12:23
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!