Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Másodjára voltunk így együtt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másodjára voltunk így együtt, és mind a kétszer elmentem, ez az igazi szex közben is így lesz?

Figyelt kérdés
szűz vagyok én még ( L/16 ) ő is 16 de már nem szűz. és úgy csináltuk, hogy nem rakta be, csak ráültem és fehérneműben voltunk és úgy mozogtunk..... amikor elsőnek csináltuk én mentem el hamarabb (meg is lepődtem), másodjára EGYSZERRE!! ez jó nem? és szex közben is lehetséges, hogy majd elmegyek?
2009. jún. 16. 10:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Abszolut rendben minden, sőt! Általában a fiúk egyszer képesek élvezni egy aktus során. Ha jó a sex a lány min. egyszer élvez, de cél a minél több. Emiatt ne legyen lelkiismeret furdalásod. Ami gáz, ha "jóllakottan" lefordulsz a partnerről függetlenül attól, hogy ő hol tart. Figyelés egymásra, összhang.
2009. jún. 16. 10:32
 2/7 anonim ***** válasza:

Hát elég érdekes, fehérneműn keresztül dörzsölődni.. és akkor ő is a gatyájába ment el lényegében? A dörzsölés hatására? Mert hogy egy lány dörzsöléstől elmegy az oké, de egy fiúnál nehezen tudom elképzelni.

Nem biztos hogy szex közben is eltudsz majd menni. Mert amiről te írsz az a csikló által dörzsölve tudtál elmenni, erre mindenki képes. De szex közben teljesen máshogy történnek a dolgok.

2009. jún. 16. 10:49
 3/7 anonim válasza:

10:49

Amikor álmában meg el a férfi ember akkor még dörzsölés sincs, mégis elmegy. Szerintem ezen nincs mit csodálkozni.

2009. jún. 16. 11:48
 4/7 A kérdező kommentje:
akkor ez nem gáz?:S azt hittem, h nem csak mi csinálunk ilyet..
2009. jún. 16. 12:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem, nem csak ti csináltok ilyet! :) 25 éves vagyok már, de amikor 17 voltam, mi is igy csináltuk. EZzel hangolódtunk egymásra. Megszoktuk egymás hangját, arcát, mozgását. A javaslatom az,hogy ha igy megszoktátok egymást, és majd szeretkezni akartok, ugyanigy tegyétek, mozogj rajta, és ő kényeztetheti az ujjaival ott, ahol most csak dörzsölést érzel.. és ez segít majd akkor is elmenni. Nem ilyen érzés,mint amit most érzel, de félni nem kell, csak lazíts. (Az egyik előző hozzászólónak mondanám, igen, a simogatás is elég, hogy egy férfi elélvezzen, érdemes rá energiát forditani, mert hatalmas orgazmusokat lehet okozni, kizárólag simogatással, cirogatással... és az orális szexnek is alapvető része.)
2009. jún. 16. 12:50
 6/7 anonim ***** válasza:
"Általában a fiúk egyszer képesek élvezni egy aktus során" Mióta? XD Illetve ez melyik általában? Az 50 fölötti? :9
2009. jún. 16. 13:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Mi is így csináljuk, még nem feküdtünk le. 16 vagyok a barátnőm 15. Ő már párszor elment, én még a közelében sem vagyok ilyenkor.. :)
2009. jún. 16. 14:43

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!