Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a petting vége, ha nincs szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a petting vége, ha nincs szex?

Figyelt kérdés
Úgy értem ha még orálisan sem történik meg a dolog, akkor hogy bírja ki a két fél? Mi történik ilyenkor?
2009. jún. 15. 23:43
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Mi a petting vége, ha nincs szex? Anyudék rádtörik az ajtót. Amúgy szex
2009. jún. 15. 23:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kézzel is el lehet egymást juttatni a csúcsig, ha minden jól alakul, általában ez a petting vége.
2009. jún. 15. 23:46
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
Az az igazság, hogy szerintem két ember (jobb esetben egy fiú és egy lány), ha már egyszer eljut a pettingig, akkor nincs megállás. De ha mégis, akkor vagy kielégítitek egymást kézzel, szájjal (ahogy tetszik), vagy senki, sehova! Ez esetben történik a cserbenhagyásos izgatás!
2009. jún. 16. 00:09
 4/6 anonim ***** válasza:
92%
mi annak idején úgy csináltuk a barátommal h egyre lassabban simogattam, meg próbáltam egy kicsit leállítani és a végén csak feküdtünk egymás mellett és simogattuk egymást. tudom h piszok rossz lehetett neki és nem hinném h mégegyszer megcsinálnám bárkivel is, de akkor még 16 voltam, csak pár hónapja voltunk együtt... nem is tudom mennyire hálás vagyok neki, hogy egy szó nélkül eltűrte ezt, de mentségemre szóljon, h nem nagyon fogtam fel, hogy ez mennyire nehéz neki. de nekem kellett ez a fokozatosság h minden nap csak egy picivel többet, mert így volt csodálatos az első szex :)
2009. jún. 16. 00:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Orgazmus.
2009. jún. 16. 08:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Szülők sodrófával.
2009. jún. 16. 14:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!