Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A Pasiknak mennyire jo amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Pasiknak mennyire jo amikor orálisan vannak kielégitve vagy még esetleg azon kivűl hogy lehet őket kényeztetni és itt most nem csak a kézi és a szexre gondolok?!

Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 23:34
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Főzz neki valamit. Meghálálja.
2009. jún. 15. 23:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a pasiknak annyira jó mint neked vagy más nőnek! nagyon! :) de van aki nem szereti! van aki imádja! van aki csak azt szereti! de ha nem kézi és szexre gondolsz akkor lehet őket még mondjuk: szép tiszta otthonnal, finom vacsorával, egy kád forró vízzel, egy jó masszázzsal, egy új kocsival, két hetes pecával egybekötött nyaralással... nem értem mire gondoltál
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
Én imádom, ha orálisan elégít ki a barátnőm, viszonzom is, amit ő is szeret.
 4/7 A kérdező kommentje:
lehet igazábol ezek már bejöttek de vmi uj dologgal feldobni:P olyanal mait kevesen tudnak:P
2009. jún. 16. 08:06
 5/7 anonim válasza:
54%
Tanulj meg hastáncolni!
2009. jún. 16. 08:28
 6/7 SzSzili ***** válasza:
A pasik többsége odavan a popószexért.
2009. jún. 16. 11:56
 7/7 anonim válasza:
Én imádom a barátomat orálisan kielégíteni, és ez mindig jó.Jó látni, hogy élvezi.És persze ezért jön a viszonzás is:)! De ha nem ezt szeretnéd, akkor egy tuti vacsi is nagyon jó megalapozója lehet egy romantikus estének.
2009. jún. 22. 18:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!