Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha undorodom az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha undorodom az orális szextől?

Figyelt kérdés
Akkor ne csináljam? régebben csináltam a barátomnak de mostmár megérzem a szagát és elkap a kiábrándultság. Úgy értem miután megmossa utána is érezni lehet... De tudom h hiányzik neki. Most akkor vegyek erőt magamon? Félek h kiábrándulok belőle.
2009. jún. 15. 22:40
1 2
 1/16 anonim válasza:
ha nem akarod, ne csináld.
2009. jún. 15. 22:41
 2/16 anonim válasza:
100%
Akkor ne csinald. De egyebkent a noi intimzonanak is van egy jellegzetes illata, ez a pasiknal is igy van. Ez teljesen termeszetes.
2009. jún. 15. 22:44
 3/16 anonim ***** válasza:
95%
Használj valamilyen anyagot hozzá. Joghurt, tejszínhab, stb.
2009. jún. 15. 22:46
 4/16 anonim válasza:
100%
22:44-es valaszolo vagyok: vagy csokoladekremet. Azt mi is szoktunk neha-neha hogy bekenjuk vele egymast es lenyagolatjuk a masikrol! NAgyon izgato tud lenni:)
2009. jún. 15. 22:47
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Szia, bocsi hogy így ismeretlenül ezeket írom de, szerintem sok tapasztalatot nyerhetsz az írásomból. 22 éves vagyok van egy barátnőm 4 éve lassan, és ő nem csinálja nekem, és mérhetetlenül fáj ez nekem, hiába próbálok vele beszélni. Nem állandó dolgok kérek tőle, nem azt hogy mindig örökké bármikor, csak egy kis boldogságot. Ez sajnos egy igen erős vágy, biztos a te barátod részére is, és megtisztelő hogy csinálod neki. A szagok és kellemetlen dolgokat pedig nagyon alapos mosással ellehet kerülni, de ami fontosabb az a sok gyümölcs és írtó kevés fűszer chips stb... ha ilyen "napot" terveztek akkor pl.: egy konzerv ananász csodákra képes! Még a spermium íze is édes lesz tőle (utána olvashatsz :) ) tehát csak egy kis dumcsi... ráadásul egészséges is! :) tehát hajrá, nem veled van a gond, sőt roppant rendes csaj vagy! Sok sikert!!!
2009. jún. 15. 22:47
 6/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha vegetáriánus lenne, más lenne az íze és a szaga is. A húsevőknek kesernyésebb, a vegetáriánusoknak édeskésebb.
2009. jún. 15. 22:48
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó hosszú fürdés, kádban.

Még a kádban elkaphatod, akkor biztos nem lesz szaga.

2009. jún. 15. 23:03
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem próbáljátok zuhany alatt. Előtte "megmoshatjátok" egymást, aztán amikor már finom tusfürdő illatú minden és mindenki, akkor hajrá :) Ott a víz, közben folyhat melletted vagy rád, az arcodra, ahogy jól esik :)

Ha nagyon nem szeretnéd ne csináld, de szerintem így abszolút eltüntethető minden kellemetlenség. Nem kell minden együttlétnél de egy-egy este kényeztetheted így a barátod szerintem :)

2009. jún. 15. 23:06
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én sem vagyok túlzottan érte oda, de időnként jól esik, mert tudom, hogy hatalmas örömet szerzek vele a barátomnak, annak akit szeretek. tartsd te ezt szem előtt. meg vesd be amiket a többiek tanácsoltak. ha ennek ellenére sem megy, akkor hagyd, ne erőltesd. egy kérdés: a barátod amúgy csinálja neked? azt szereted?
2009. jún. 15. 23:32
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Igazából én se bírtam sohase...sőt mondhatnám azt is, hogy undorodtam tőle. De ne a te szemszögedből nézd! A pasidnak ez kell, mint mindegyiknek. Gondolj arra, mennyire jó neki, mennyire élvezi és akkor nem arra fogsz gondolni, hogy "úr isten nem bírom", hanem, hogy "aahhh mennyire élvezi a párod". Én így "szoktattam rá magam", hogy ne legyen vele gond.

17/L

2009. jún. 15. 23:39
1 2

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!