Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az orális szexben a megalázó? Miért az?
Előbb olvastam egy kérdést a sz_pásról, egy lány azt írta, hogy szerinte az a világon a legmegalázóbb dolog egy lány számára...
Fiúk/Lányok! Ti hogyan gondoljátok?
Szerintetek is megalázó örömöt szerezni annak, akit szeretsz? Vajon az a lány, aki ezt írta, szereti ha neki csinálja a barátja az orális szexet?
Várom a véleményeket.
20/L
Lehe,hogy ram gondolsz mert en irtam,hogy en megmondtam a paromnak pur si simplu hogy en neki enm csinalom terdelve mert megalazo.
Hat figyelj es csinalom neki sokat de ugy hogy o fekszik es meg fole hajulok.
Es o is csinalja nekem,de normalisan agyban fekve.
nem nem, nem az utolsó előtti válaszoló kommentjén felbuzdulva írtam
alattam van egy kérdés, "lányok mikor vettetek péniszt először a szátokba?" --- ennél a kérdésnél olvastam
Szerintem a kérdező egy másik válaszolóra gondolt, aki azt írja hogy számára a szopás a legmegalázóbb dolog.
Amúgy számomra semmi megalázó nincs benne, imádom csinálni, jobban szeretem a páromnak csinálni, mint mikor ő csinálja nekem. Pedig azt is élvezem, de annyira jó neki örömet okozni. Amúgy én pont hogy térdelve szeretem és amikor a kezével a fejemet fogja és húzza a hajam. áh, az a legjobb.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!