Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Körülbelül mennyi idő kell az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülbelül mennyi idő kell az orgazmushoz?

Figyelt kérdés
Nők válaszára lennék kíváncsi. Ha a barátotok orálisan elégít ki mennyi idő durván mire elértek a csúcsig?
2009. jún. 15. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
Magamba max 3 perc,a parommal meg soha nem tudtam semilyen orgazmust elerni,mar 8 honapja:'(
2009. jún. 15. 21:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Hát ez az izgalmi állapottól függ....de 5-7 perc kb. Az előttem író biztos fiatal lehet, de ha nem mutatja meg a párjának mit kellene csinálni sose fogja tudni.Nyugi többnyire tudják a pasik.
2009. jún. 15. 21:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen ezen múlik. Én megmutattam neki, mit kell csinálni. és minden egyes alkalommal eljutunk oda, hogy "mnost már mindjárt átbillenek és elélvezek", de aztán sose billenek át. Pedig nagyon szeretem a férjemet. ha egyedül vagyok, akkor 2-15 percen belül mindig el tudom érni az orgazmust.
2009. jún. 15. 21:57
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
ja, és jobban csinálja az ingerlést, mint én magamnak, mégse tudok elélvezni.
2009. jún. 15. 21:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Húú ott vmi nagy baj lehet.
2009. jún. 16. 12:50

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!