Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hány évesen vettetek először péniszt a szátokba?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 21:23
21/34 anonim 

válasza:

14 évesen? mennyi szűzqrva van itt
22/34 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti: te meleg vagy? :O
Utolsó: miért bántad meg? :(
2009. jún. 15. 21:53
23/34 anonim 

válasza:

mi olyan furcsa (:O - ?) abban ha meleg vki xD?
24/34 A kérdező kommentje:
A homoszexualitás ellenkezik a természettel.
2009. jún. 15. 22:03
26/34 anonim 

válasza:

Én vagyok, aki megbánta a dolgot. Mert miután megtörtént a srác kidobott, pedig én azt hittem, hogy szeretjük egymást. De ő azt mondta, hogy borzalmas volt, amit nyújtottam az ágyban, és szopni sem tudok rendesen, és neki nincs kedve engem tanítani. Na ezért bántam meg. Amúgy ha újra lesz barátom, akivel szeretjük egymást, akkor újra meg fogom tenni, nem ment el tőle a kedvem, meg nem mondom azt, hogy megalázó meg ilyenek, csak hát nálam a folytatással volt gond.
27/34 anonim 

válasza:

Akkor jó fej leszek, és lohrdok mindenkit, amiért lepontozta a fiatalokat. Hát az ő dolguk könyörgöm, attól még a válasz hasznos, hogy nem tetszik nektek.
"A homoszexualitás ellenkezik a természettel." Épp ellenkezőleg: túlszaporodás elleni védelem. Sok álatfajnál megfigyelték, ahol túlszaporulat van.
Kérdésedre a válasz: 16 és fél évesen, már 17 múltam, nem fogom megbánni.
28/34 anonim 

válasza:

14 évesen. 17/L
De ne ez szabályozza, hogy te mikor kezded, mert attól függ, mikor vagy azon a "szinten", hogy átesel azon ponton, hogy te most készen állsz arra, hogy (ahogy te fogalmaztad) "péniszt vegyél a szádba"!!
30/34 anonim 

válasza:

23:11-es, engem is bosszant, hogy lepontották őket, mert a válaszuk igenis hasznos. Kicsit meg is próbáltam javítani a százalékukon. :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!