Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen az allergiával kapcsolatban?
Pár hónapig óvszerrel védekeztünk a barátommal, aztán váltani akartunk mert egyszerűen nem éreztem benne semmit. aztán elkezdtem szedni egy tablettát és elég durva mellékhatások jöttek ki. utána váltottam, szerencsére ez rendben lenne, ámde amíg az óvszer felületén volt vmi síkosító cucc, addig ugye egy sima péniszen nincs :( pedig engem a barátom akármeddig és akárhogy is izgat, hiába már majd megőrülök a vágytól, egyszerűen nem leszek elég nedves és így nagyon fáj a behatolás.
na erre jött a síkosító mint megoldás. és láss csodát, mióta használjuk, közben semmit nem érzek mert lezsibbadok (de legalább már nem is fáj) utána pedig viszket, szúr, csíp, minden bajom van :(
na és ilyenkor mi a teendő h bárhogy, de élvezzem is az egészet? 20 évesek leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!