Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem elégít ki orálisan?
Én azt gondolom,hogy te vagy a fiú.
Szerintem nem kéne erőltetned a dolgot,mert a végén tényleg megundorodik.
Szép lassan vesd fel neki a vágyadat,de egyet had tanácsoljak:ha arra kér,hogy ne fogd a fejét,vagy,hogy ne told be a szájába nagyon,akkor légyszi ne tedd.Úgy csináljátok,hogy neki is jó legyen.És ha azt mondja,ne élvezz a szájába,akkor tényleg ne tedd,mert tuti,hogy soha többet nem veszi be.
(én 25 éves nő vagyok 6 éve férjnél,de az elején én sem tudtam megtenni a férjemnek.aztán nagy nehezen rávett,de beleélvezett a számba,pedig kértem,hogy ne!!!Persze hánytam,mert annyira gusztustalannak éreztem.De ami a legrosszabb volt,fogta a fejemet,szóval menekülni sem tudtam.Akkor azt mondtam neki,soha többet,de aztán néha mégis megteszem neki.Mert tudom,hogy neki fontos,vágyik rá,de kifejezett kérés,hogy ne élvezzen a számba.Azóta nem fordult elő,mert megmondtam,hogy akkor soha többé nem veszem be.)
hány éves vagy és mióta jártok ??
szerintem még bizos kicsit fél tőle..vagy még soha nem csinálta és nem meri
Köszönöm a válaszokat...mellesleg egyik szeretkezésünk közben felvetette a 69-es pózt,de én,mint lány,nem szeretem annyira,ezért megkértem,hogy ne...de...akkor a következő alkalomkor,ha felajánlja,biztos elkapom.:D
Köszönöm a segítséget.
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!