Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem elégít ki orálisan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem elégít ki orálisan?

Figyelt kérdés
Ő nem várja el,hogy kielégítsem őt szájjal,de megteszem,én szeretem csinálni.Friss kapcsolat,nem akarom tőle megkérdezni...nem látszik rajta,hogy undorodna tőle vagy valami,egyszerűen átugorja az egészet...bár még csak 5-6szor voltunk együtt,távolság miatt,de engem már most zavar,mert hiányzik. Még is rá kéne kérdeznem?
2009. jún. 15. 20:37
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Te a lány vagy?
2009. jún. 15. 20:40
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
várj még vele, lehet h nála ez csak bizonyos idő, bizalmi szint után alakul ki
2009. jún. 15. 20:41
 3/9 anonim ***** válasza:
En megkèrdeznèm simàn. Ha bìztok egymàsban annyira, hogy màr szeretkeztek, szerintem belefèr, hogy megkèrdezd tole!
2009. jún. 15. 20:48
 4/9 anonim válasza:
91%

Én azt gondolom,hogy te vagy a fiú.

Szerintem nem kéne erőltetned a dolgot,mert a végén tényleg megundorodik.

Szép lassan vesd fel neki a vágyadat,de egyet had tanácsoljak:ha arra kér,hogy ne fogd a fejét,vagy,hogy ne told be a szájába nagyon,akkor légyszi ne tedd.Úgy csináljátok,hogy neki is jó legyen.És ha azt mondja,ne élvezz a szájába,akkor tényleg ne tedd,mert tuti,hogy soha többet nem veszi be.

(én 25 éves nő vagyok 6 éve férjnél,de az elején én sem tudtam megtenni a férjemnek.aztán nagy nehezen rávett,de beleélvezett a számba,pedig kértem,hogy ne!!!Persze hánytam,mert annyira gusztustalannak éreztem.De ami a legrosszabb volt,fogta a fejemet,szóval menekülni sem tudtam.Akkor azt mondtam neki,soha többet,de aztán néha mégis megteszem neki.Mert tudom,hogy neki fontos,vágyik rá,de kifejezett kérés,hogy ne élvezzen a számba.Azóta nem fordult elő,mert megmondtam,hogy akkor soha többé nem veszem be.)

2009. jún. 15. 20:53
 5/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy és mióta jártok ??

szerintem még bizos kicsit fél tőle..vagy még soha nem csinálta és nem meri

2009. jún. 15. 21:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Próbáld rá venni a 69-es pózra,és ő legyen felül,hátha magától "rá harap"ha már nagyon élvezi hogy nyalod.Előbb utóbb rá lehet vezetni csak nem szabad erőltetni.Úgy kell forogni hogy egyszer elkapja,utána majd alakul az.
2009. jún. 15. 21:45
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem ha annyira vagytok kozel egymashoz hogy megteszed neki, akkor az a minimum hogy mindent megbeszeltek, legalabbis az kene legyen a minimum, igy ezt is. honnan tudnank mi a valaszt>
2009. jún. 15. 21:51
 8/9 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2009. jún. 16. 07:12
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat...mellesleg egyik szeretkezésünk közben felvetette a 69-es pózt,de én,mint lány,nem szeretem annyira,ezért megkértem,hogy ne...de...akkor a következő alkalomkor,ha felajánlja,biztos elkapom.:D

Köszönöm a segítséget.

2009. jún. 16. 07:14

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!