Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom ha csak hozzám ér már merevedése is van, és néha kínos neki társaságban. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 15. 20:19
2/12 anonim válasza:
Most panaszkodsz vagy dicsekszel?:))
Örülj neki!!
3/12 A kérdező kommentje:
Én is örülök neki, csak szegénykémnek néha kínos, ha nem tud vele mit kezdeni, alig tudja álcázni :)
2009. jún. 15. 20:21
4/12 anonim válasza:
ÖRÜLJ NEKI!!! szeret. (és szeretne...) :)
5/12 anonim válasza:
Ezzel én is így vagyok. Barátnőm sajna még nem akar szexelni, de mikor vele fekszem az ágyon, vagy megölelem, az esetek 90%ban merevedésem lesz. Ezt szégyelni kell vagy örülni neki? Sajna nem akar velem lefeküdni de én már nagyon szeretnék vele. Lehet szakítok vele, mert ez így nem mehet tovább :S
Ez csak kínzás, inkább jobb lenne ha nem is látnám ha nem kaphatom meg.
6/12 anonim válasza:
hívd félre valami helyre ahol épp nem látnak titeket (WC, stb stb.), elégítsd ki és már máris megoldódott a probléma :)
amúgy légy büszke rá ! ezt azt jelenti, h kíván és h jó nőnek tart !
7/12 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ. Utolsó kommentelő: ez tetszik és megfogadom :)
2009. jún. 15. 20:36
8/12 anonim válasza:
az én barátom is ilyen, és én örülök neki :P
10/12 anonim válasza:
ez annyira joo:) én barátom is így van:) és tökre boldoggá tesz. h ennyire szeret és kíván...:) és aza legjobb benne, hogy pl tegnap is feküdtünk ágyon. és éreztem h nagyon áll neki.:) és elővettem.. elkezdtem... ő pedig félrehuzta a kezem és mosolygott. lefektetett.. hosszasan csókolt..+ kézzel szájjal.:) és ez annyira jó, hogy nem öönzőzik.:) utána persze énis neki, majd szex.:) imádommm:) örülj neki nagyon és becsüld, pláne ha emellett szeret is nagyon:) !
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!