Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért vérzek szex után?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vérzek szex után?

Figyelt kérdés
A Párommal együtt voltunk, és most vettem észre, h enyhén vérzek/véreztem. Egyáltalán nem vagyunk durvák, Ő is nagyon odafigyel rám. Max egy kicsit gyorsabb a tempó, de semmi kellemet érzésem sem volt. Mindettől függetlenül lehet, hogy mégis megsérültem? Vagy mi történhetett? (Jah és gyógyszert szedek, de a köti vérzésem nem ilyen, az barnás..)
2009. jún. 15. 20:18
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem is előfordult már, rohantam dokihoz, azt mondta, hogy be van gyulladva a hüvelyem méhszájam. kaptam hüvelytablettát és "meggyógyultam"

Nem tudom hogy nálad is ez a helyzet-e, érdemes lenne elmened egy vizsgálatra.

2009. jún. 15. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Jajjj! Megijesztettél!! De fájt is vagy nem éreztél te se semmit?? :(
2009. jún. 15. 22:22
 3/7 anonim ***** válasza:
bassszus... érted ugyanez a problémám!!! és pont ma vettem ezt észre.. nekem nem vérzésen, ink barnás (nagyon kevés) folyásom van. nemtudom, észrevette e,a mikor hazaértem bugyimonn láttam egy ilyen kb 2 cmes kis csík.. nemsok.. pedig nemkemse fáj.. és tökre gyengéd a barátom. nedvesnek nedves vagyok+ síkosító isvan... nemtom.. de ezzel a gyulladásosdival most meglettem ijesztve énis..:S
2009. jún. 15. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt, hopgy sima önkielégítés után is véreztem. Az orvos szerint méhszájsebem van, és nagyon nem tud vele mit kezdeni.

Ha nem sok a vér, ne aggódjatok. De ha mégis aggaszt, akkor egy nőgyógyászati vizsgálat nem árthat, sőt.

2009. jún. 15. 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
ha vérzel mindenképpen megsérültél vhol kicsit. hacsak nagyon kicsit, inkább rózsaszínes, télleg nagyon enyhe, akkor valszeg csak 1-2 pattanhatott el, ami nemvészes, előbb utóbb elmúlik. haviszont nagyobb mennyiségű, nagyobb foltot hagy, vagy csíkot, akkor tényleg érdemes lenne felkeresni egy nőgyógyászt, mert lehet gyulladásod. ami nem nagy probléma, ad tablettát és pár nap alatt meggyógyulsz. sőt elvileg ha hosszabb ideig nem szexelsz, akkoris elmúlik, de ez azért necces, mert lehet h nemteljesen, vagy később újra kiújul.
2009. jún. 16. 00:08
 6/7 anonim ***** válasza:
utolso válaszolo kcisit megnyugtattál. (3. vtam) :) én cskak nagyon picit véreztem.. igen lehet hmegsértet, máskor nem folrdult elő:) kösszi a segítséget.:)
2009. jún. 16. 15:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Hmm... Nem biztos h oda tudok érni a dokihoz, mert megyek el, de megijedtem! Mert nekem másnap reggel is volt :S ...
2009. jún. 16. 21:46

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!