Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért van az hogy barátom vagy ugy magamat is lázba tudom hozni hogy most akkor legyen szex érzem hogy jo minden hogy érezni is fogok valamit és eddigi barátaimmal akivel történt az aktus semmit sem éreztem?
Figyelt kérdés
akár rejtvényt is fejthettem volna sokszor azt váaszolják hogy azért volt mert kicsi neki vagy mert béna "tapasztalatlan" de nem mert se nem kicsi maximum tapasztalatlan a mostani barátom de az előtte levő nem volt az és nem értem hoyg mit tudnék csinálni hogy nekem is jo legyen és én is tudjam mért jo nekik2009. jún. 15. 19:55
1/6 anonim válasza:
Szerelem? Vagy csak szimpátia? Lehet, hogy nem túl nagy a szerelem kettőtök között.
2/6 anonim válasza:
Nyugodj bele a legtöbb pasi vacak....
De neked is tapasztalnod kell, nem írtad le hogy pl maszturbációtól volt e orgazmusod vagy jó érzésed, ha nem keresd meg mi jó neked, a sok nyomit úgy sem tudod irányítani ha magadnak sem tudod mi a jó.
Ja és a legtöbbet hiába IS PRÓBÁLOD, ÚGYSEM HALLJÁK MEG AZT HISZIK ANNYIRA ÁSZOK, KIÁBRÁNDÍTÁS A LEGTÖBB PASI BÉNA.... 22/L
3/6 A kérdező kommentje:
hát orgazmusom nem volt nem tudták összehozni talán egyszer amikro a nyelvével kényesztetett a barátoma kor egy picit jo volt és annyi de nagyon szeretm szerelem meg van midnen de hát borzaszto nem volt még orgazmusom és ez iyg kiábrándito hyog nekems ose nem lesz jo? pedig sokszor kivánom xD....
2009. jún. 15. 20:01
4/6 anonim válasza:
Ha magadnak csináltad volt??? Ha nem aggódjál, és fedezd fel a tested a legnagyobb jóindulattal mondom, zuhanyrózsa stb eszközök bevetése is ajánlott. Tud meg hol jó neked. A pasikkal egyenlőre ne törődj tényleg nagyon bénák. Ha te ismered magadat, akkor tudsz a szerelmednek segíteni a többi maradjon béna. Nekem is csak egy volt aki jó és vele együtt vagyunk és minden csodás.... 22/L
5/6 A kérdező kommentje:
hát már probáltam :P de hogy is mondjam hoyg például ugy nagyon jo amikor ugy ruha van még rajtunk és érzme hoyg fel áll neki emgduzzad és pont rajta ülök és ha lök egyett igy kacérkodásbol vagy ha én is igy oda vissza játék de akkor csaka csikolmat izgatja tehát iylen fel le és nem uyg hoyg berakja mert akkor ár nem érzem de amikro azt uyg mond játszuk akkor az nagyon jo
2009. jún. 15. 20:13
6/6 anonim válasza:
Ki kell tapasztalnod, hogy a legjobb neked. Ha ruhában működik, ruha nélkül is fog, ne aggódj! Próbálj úgy helyezkedni, hogy amikor már bent van, akkor olyan közel legyen, hogy még akkor is izgassa a csiklódat. És nyugodtan húzd egész közel magadhoz a hátsóját, akkor a szeméremcsontja és a fölötte levő rész is jó helyre fog esni! Jó gyakorlást! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!