Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy barátnőm akit ha ujjazok vagy nyalok nem szokott elmenni. Milyen módszert javasoltok hogy ez sikerülön nekem?

Pèldàul kèrdezd meg, hogy neki hogy jò!
Lehet, hogy finomabban akarnà, vagy èppen erosebben.

Neked kell kitalálni, de a többségnél beválik, hogy az ujjaddal lehetőleg kettővel izgasd a hüvely első falát, keresd azt a bizonyos pontot, a másik kezeddel kicsit húzd fel a csiklóról a bőrt és nem nagyon merev nyelvel nyald, az intenzitás lányonként különböző, neked kell rájönni.
De bocs én sem b*ok más fas*ával.
Jó tanulást és gyakorlást még a szexben a legtöbb pasira a nők szerint alaposan ráfér 28/F

próbáld meg úgy nyalni, hogy közben nem ujjazod :)
aztán ha érzed, hogy valamikor "megremeg", akkor ott folytasd intenzívebben :) lágyan szívogasd a csiklóját is :)
így hátha sikerülni fog :)
Köszi a válaszokat segítettek..(:
am ezeket már próbáltam és sok be is jött már mert azzal nincs baj hogy nem élvezi, mert nagyon is élvezi, csak háát nem szokott elmenni tőle, mindig megállít és a kukimat akarja...
Lehet azért mert azt szeretné hogy benne legyek még előtte mielőtt elmenne?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!