Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én 22 éves vagyok. Normális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én 22 éves vagyok. Normális ha még nem volt férfi által okozott hüvelyi orgazmusom? Mitől lehet? Csak én vagyok így ezzel?

Figyelt kérdés

Csiklóba már számtalanszor élveztem el,de hüvelyben csak háromszor és azt is pár hónapja és úgy hogy maszturbáltam.

Butaság,hogy fontos megbízni abban akivel nemi kapcsolatot létesítünk. Én imádom a páromat és ő is engem, a bizalom 100%-os,akkor mi a probléma?

2009. jún. 15. 19:05
 1/5 anonim ***** válasza:

èn 32 vagyok, ès soha nem volt mèg huvelyi orgazmusom... es beletorodtem, es kesz. Mindefelekeppen probaltam, maszturbalas kozben se jon ossze, kesz, ez van. Nem dol ossze a vilag, a csiklo-orgazmus is valami! Van, akinek mèg az se van. Amugy orulj, hogy neked legalabb maszti kozben volt màr, az jelentheti azt, hogy lesz szeretkezès kozben is...

(èn mindig be kell segìtsek ott lent kèzzel, mikozben a ferjemmel szeretkezunk. Nem zavarja, mindketten megszoktuk, es minden okè.

2009. jún. 15. 19:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A nőknél a hüvelyi orgazmus ki kell alakuljon, nem jön magától, mint a férfiaknak. Szerintem maszturbalj csak továbbra is és a párodnak is meséld el, hogy te miként csinálod ahoz h orgazmusod legyen. Majd megszokja ő is a mozgást.
2009. jún. 15. 19:12
 3/5 A kérdező kommentje:

Nekem is nehézkes volt az elején,de érdekes módon csak egy ujjal megy.

Próbáld ki hátha Neked is beválik: gyűrd fel a párnát,úgy hogy kb 45 fokos szögben légy. Rakj magad elé egy tükröt úgy hogy lásd mit csinálsz. És tapintsd ki azt a helyet,ahol úgy érzed érzékeny és kezd el... nekem a közel a csiklómhoz van az a pont felül,de a hüvelyben,ahol a csont is van. És általában a lábam a levegőben van,mert ezáltal jobban odaférkőzök és el is lazulok. Teljes mértékben átadom magam az élvezetnek. Próbáld ki hátha neked is segít!

Azért köszönöm a válaszodat! :)

Remélem én is tudtam valamit segíteni!

2009. jún. 15. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:

vannak sajnos olyanok akiknek soha nincs/lesz orgazmusok.. :(

ez sajnos ilyen...

én hál'istennek már az első alkalomkor is elmentem :)

amúgy gyakorolni kell :D

és ha bedugod az ujjad akkor ott fölül kezd el izgatni aztán egy kis idő után elvileg kell érezned egy kis "golyót" majd izgasd tovább aztán jön a "robbanás" sok sikert :D

2009. jún. 15. 19:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is 32 éves vagyok, és még soha nem volt semmilyen hüvelyi orgazmusom.
2009. jún. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!