Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Előfordult már veletek, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Előfordult már veletek, hogy szexnél WC-papír darabot talált a pasid a puncidba?

Figyelt kérdés
Ezen gondolkodtam egy jó ideje, hogy akkor mivan, ha ott ragad egy? Oké fürdés tisztálkodás blah blah, de mivan ha nem megoldható előtte? Meg úgy estek egymásnak... Mi volt a rekació?
2009. jún. 15. 18:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

XD hát most jót röhögtem:D

még nem fordult elő velem :D de szerintem a barátom nem csinálna nagy ügyet belőle :D meg, bárkivel megeshet az ilyen :) aki emiatt finnyáskodna, hát az ássa el magát jó mélyre :D

20/L

2009. jún. 15. 18:48
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
én 20 vagyok de velem idáig ilyen nem fordult elő!!!!!!!!!
2009. jún. 15. 18:49
 3/14 anonim ***** válasza:
72%

ez milyen gáz már:S

nem tudom,de érted,te hogy törlöd ki?:S

amúgy meg ígyis úgyis gusztustalan mondjuk fürdés nélkül nyalni/szopn,de hát ugye nem mindig fürdik előtte az ember:)

2009. jún. 15. 18:49
 4/14 anonim ***** válasza:
84%

ha bennsőséges a kapcsolat,szeretik egymást a felek akkor ezen röhögnek együtt egy jót!Csak akkor érzik ezt az emberek cikinek ha a kapcsolat elején vannak,ill.a szexualitás sem olyan gyakorlott dolog köztük...én viccesen fognám fel!:)

L

2009. jún. 15. 18:50
 5/14 anonim ***** válasza:
89%
jujj de cin én rendesen belepirulnékXD.veled elöfordult?vagy csak eszedbe jutott?
2009. jún. 15. 18:53
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
ahogy a párom ismerem, megfogná, "ez mi? :O" és odébb hajítaná. Voliá :D
2009. jún. 15. 18:54
 7/14 A kérdező kommentje:
hát már egy ideje gondolkodtam ezen, hogy mien gáz lenne.. aztán sikerült bevonzanom és tegnap bejött. elkezdi: találtam valamit.. -kérdem úristen mit? - nézi nézi.. valami szösz. megnézem mondom opps papír hát ezvan. de kb nem foglalkozott vele. szóval csak érdekelt megesett-e már valakivel. mondjuk volt hogy ő rajta volt miután úge letörölgette magát WC papírral és ott maradt nem vette észre. de modnjuk szerintem se gáz, ha olyan a kapcsolatotok. mi most voltunk egy évesek, szal télleg nem para. :) csak úgy érdekel, hogy volt-e aki ezen agyalt már vagy emg is esett. de látom átlagban viccesen fogja fel mindenki. ennek örülök! :)
2009. jún. 15. 19:00
 8/14 anonim ***** válasza:
Hat szerintem nagyon unatkozhatsz, ha ilyeneken agyalsz, s meg meg is csinálod szánt szándékkal. Szerintem azért elég ciki:D
2009. jún. 15. 19:08
 9/14 A kérdező kommentje:
szánt szándékkal? olvasd el mégegyszer, jól. köszi :)
2009. jún. 15. 19:14
 10/14 anonim ***** válasza:
18:54 az en parom is tuti igy csinalna,velem 1Xtortent meg es kivette a pici apro wc papirt megfogta,"megnezte" es felra rakta es en elpirultam aztan meg jot nevettunk rajta mindketten
2009. jún. 15. 19:38
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!