Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik hogy az ujjammal el tudom érni a méhnyakamat? A volt pasimnak max.15cm fért be, akárhogy nyomja nem megy be több. Hogy lehet tágítani? Most van másik pasim, vele még nem voltam,5cm-es/18cm vibrivel tágítom magam az jó lesz?

Nem vagy észnél. Minek tágítod magad és kihez?
Ha lovakkal vagy akkor figyeljenek rád ők...
22/L

A huvelyt nem lehet tàgìtani, semmi mòdon... ugye sajnos.
Gondolj bele, hànyan megtettèk volna màr, azok, akiknek a pàrja nagy "muszerrel" rendelkezik, ahelyett, hogy elhagyjàk (mert màr ilyen esetrol is hallottam).
Ahogy a pasik mèrete is vàltakozò, ùgy a huvely "mèlysège" is.
Pl èn is elèrem a mèhnyakamat a mutatòujjammal. De szerencsère a pàromnak nem tùl nagy, ìgy osszepàszolunk.

A méhnyakat mindenki eléri az ujjával, a hüvely ugyanis nem hosszú: 9-12 centi az átlag. ha leguggolsz, még könnyebben eléred. A méhnyak a ciklus folyamán változik, lejjebb-feljebb száll ( [link]
A hüvelyedet HOSSZÁBAN nem tudod tágítani, ezt felejtsd el. Maximum sérülést tudsz magadnak okozni, vagy fertőzést, fájdalmat, de nem lesz hosszabb. A pasid farka nem fog teljesen beleférni, törődjetek bele. (Az én férjemnek se fér bele, pedig "csak" 15 centis.)
A hüvelyedet SZÉLTÉBEN nem kell tágítani, mert magától is tágul, pont akkorára, amekkora a pasid farka. Gondolj bele, egy kisbaba is kifér rajta, akkor miért parázol fél-egy centin? Nem kell tágítanod magadat, mert a hüvelyed kellőképpen rugalmas. 5 centi vastag férjem lazán belém csusszan, ha elég nedves vagyok, pedig nem vagyok szétk.úrva, ő az első partnerem, és friss házasok vagyunk.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!