Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőmmel egy hónapban kb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőmmel egy hónapban kb 1szer sexelünk de nem mindig! Na de addig általában eljutunk h levetkőztettem és kielégitem, és olyankor azt mondja h pisilni kell és elmegy. Ennyi volt a sex de ez már régóta van! De miért? Szerintetek?

Figyelt kérdés
8 HÓNAPJA vagyunk együtt és amúgy minden okés csak a sex nem és ez így szerintem nem okés!
2009. jún. 15. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Hány évesek is vagytok ?Lehet még nem akarja ..
2009. jún. 15. 16:50
 2/8 A kérdező kommentje:
ÉN fiu 19 ő 17 de együtt veszitettük el
2009. jún. 15. 16:51
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
hát ez így elég meredek... nem lehet hogy fél valamitől? esetleg nem érzi jól magát.. mert ha minden stimmel elég önző dolog... azt fel sem vetem h estleg már nem szeret... (nálam egy szakítást előzött ez meg...sajna..)
2009. jún. 15. 16:56
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát elég érdekes egy barátnő..te kielégíted, téged meg "úgy hagy"? Milyen önző dolog ez? Beszéld meg vele, hogy ez így nem fair. Ha te csinálod,csinálja ő is. Lehet valamiért nem jó neki, vagy valamit nem jól csinálsz, de erre nem ez a jó megoldás, hogy abbahagyja..beszéljétek meg,hogy mit szeretne és hogy, és csináld úgy. És kérdezz rá,hogy miért ilyen. Lehet fáj neki a behatolás? Ezeket mindet meg kell beszélni,mert ez a helyzet nem igazán jó...főleg neked. Nem vagytok már gyerekek, és 8 hónap után azt hiszem, meg lehet ilyesmit beszélni.
2009. jún. 15. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom orálisan elégíted ki a barátnődet,és talán ő nem akar téged így ki elégíteni ,de ez csak egy tipp.
2009. jún. 15. 16:58
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Előfordul, nekem is mindig szex közben kell pisilnem, hát istenem. :D A párom már megszokta, meg is lepődik, hogy ha a feledik, vagy más feledik menetnél nem megyek ki, de én utána mindig mászok vissza :)

Próbáld kicsit feldobni a dolgot, lehet túl egyhangúvá vált számára. Csináljátok máshol vagy máshogy, zuhanyozzatok együtt, élvezzétek egymás testét, és izgasd fel annyira, hogy már könyörögjön azért, hogy végre betedd neki :) 19/L

2009. jún. 15. 16:58
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
szerintem próbáljatok meg szexelni inkább, és ne egymást elégítsétek ki egyenként. nézd meg h úgy mitörténik. akar e egyáltalán szexelni.
2009. jún. 15. 17:50
 8/8 anonim ***** válasza:
tippem sincs, de erre tényleg csak ő tud válaszolni!! nem bírálni akarlak,de gondold végig, hogy 8 HÓNAP után azért illene tudni megbeszélni ilyesmit, s ha ez nem jmegy, akkor lehet, hogy nem is a szexben van a gond. ebben csak kifejezésre kerül.
2009. jún. 15. 20:48

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!