Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes férfiak miért nem tudják felfogni, hogy a legtöbb nőnek fáj a nagy szerszám?

Amit nem egészen értek, itt mindenki centivel méregeti a barátja méreteit? Nekem még nem jutott soha eszembe lemérni - nem rekordkisérletröl van szó! Amikor szexszel vagyunk elfoglalva, akkor nincs idönk - meg kedvünk - méricsgélni, egyébként meg megint fölösleges.
Szerintem ez csak hülyeség!
Kedves 15:37-es!
Nem a barátnő szokta lemérni:D hanem a férfiak maguknak mikor egyedül vannak..
Örülök,hogy nem mérted le, még vannak olyanok akiknek nem a centi számít.. gondolom így panaszra sincs okod :D

Valóban, nem panaszkodhatom, meg vagyok elégedve a párommal.
A válaszom nem csak erre a kßérdßesre vonatkozik, nagyon sok kérdésben olvastam lányoktól is, meg fiuktól is, hogy a fiunak xx cm - és nem értem, hogy ki méri, mikor és miért.

Hát nemtudom. Lehet lepontozni. :)
Nekem 5 évig volt egy pasim átlagon felüli mérettel és én levontam a konzekvenciát, jobban élvezem nagyobbal (itt most nem a 22 fölöttire gondolok). Én vele tudtam meg mi az a többszörös orgazmus, mert szinte semmmit nem is kellet csinálnia elég volt ha beleültem. :)
Se előtte se utána nem vbolt olyan pasim akinek ez sikerült, igaz méretben (vastagságban is) szerényebbek voltak nála.
Na most kérem a minuszokat! :)
27/L

akkor én is kérdezek egyet...
sok hülye nő mért nem bírja felfogni hogy nemvaló neki a nagy farok mert fáj, de azért is nagyra van vele h szétk*rja egy méteres farok

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!