Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetnek káros hatásai a gyakori sexnek vagy pettingnek vagy önkielégítésnek?

de olyan h pl: jó: serkenti a vérkeringést meg ilyenek?
vagy rossz xD például(valahol halottam) hogy a férfiaknál sok szex után elpunnyad a fasz!!!

szerintem ez téged még ne nagyon érdekelje,n, mert elég fiatal, vagy éretlen lehet,sz, ha ilyen szavakat használsz, h."fasz" ha fontos lenne ez a kérdés neke, akkor nem így fogalmazná!!!
ha nem vagy mmég 18 menj innem légysz!!!!
nah pápá, és ne osztogass másnak se tanácsot, mert neki fontos és komoly a kérdése, és tényleg segítséget akar, míg te csak unatkozol, éazért vagy ezen az oldalon
nah szia!!:-)

Lehet! Kevesebb pénz marad egyéb dolgokra, mert rengeteget költesz fogamzásgátlóra, vagy óvszerre! :)
Semmilyen rossz következménye nem lesz. Férfiaknál a gyakori maszturbáció, és a sex során erectio lép fel ugye, ez serkenti a vérkeringést a testrészben, így tovább fog erectioja lenni a pasinak az öregebb korban!
Az oké, hogy sok sex után punnyadt lesz, de Ti is, lányok is, az 5-6 G pont orgazmus után (egy este alatt) már nem fogjátok annyira kívánni a dolgot, mert elég annyi is!
Mi is így vagyunk, pasik! Legalábbis Én...
Amúgy semmilyen rossz hatása nincs! Minél többet, minél jobbat!

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!