Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szeretitek, ha egy nő nagyon nagy k. rva az ágyban? ( persze csak veletek )? Hangos nyögés, csúnyabeszéd, lihegés, torokszopás. és mit szerettek még?

Én bírom, de azért csak mértékkel.
Amúgy... 14 évesen tényleg nem kéne tanácsokat osztogatni, ki is van írva, hogy 18-on felül, és a kérdés ráadásul fiúkhoz szólt. Inkább olvasni tanulj meg először, ne dugni.

Nos igen... Mint as régi viccben: az ágyban qrva, a konyhában szakácsnő. társaságban pedig uridáma!
Egyébként 46/f vok, és én is SZERETEM!Innen tudom, hogy mennyire élvezi. Sokkal izgatóbb, mintha egy fadarabot dörzsölnék.

Na akkor... én imádom... csak nem minden lányt lehet erre rávenni, sajnos, de igen nagyon izgató, ha ilyen vagy akokr irigylem az embered! :))
Másik: Honnan tudjátok h csak 14 éves az illető?

BOCS...:D 14 éves vok.. nemvok k*rvaa.. énis torokig szopom a faszt.mivan abba?:D
Már bocs, de a második válaszadó irta... Csak onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!