Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek lányok, ha a párotok testápolózza a péniszét? Érzitek a különbséget, van egyáltalán, és ha van akkor orális szexben, vagy máshol is érezhető? Szexi? Szükséges érzitek?
Figyelt kérdés
Szeretitek, ha ilyennel találkoztok?
Mutat, jelent valamit számotokra?
2009. jún. 15. 12:43
1/9 anonim 

válasza:

Úristen, ilyenről még nem hallottam... ez komoly? De miért csinálja? Kiszárad a bőre, vagy mi? Anyám...
2/9 anonim 

válasza:

Én gépzsírral kenem... esetleg befújom wd-40-el.
3/9 anonim 

válasza:

Miért kell testápolózni? Még sose hallottam, hogy valakinek kiszáradt volna rajta a bőr! Számomra max. azt mutatná, hogy egy nárcisztikus alakkal vagyok együtt, és tegye, ahová akarja, de közelítsen hozzám.
4/9 anonim 

válasza:

Hát, még csak nem is hallottam iylenről:D De nem hinném, hogy élvezném, ha orális szex közben a testápolót nyalogatnám le róla... :D
5/9 anonim 

válasza:

Szépen elküldeném mosakodni. Se a számba, se a hüvelyembe ne menjen testápolósan. A mindenféle nedvek hatására lejön a testápoló, köpködhetnék tőle rendesen.
6/9 A kérdező kommentje:
Gondoltam egyértelmű, hogy nem úgy történik az aktus.
Úgy gondoltam, hogy pl napközben be van kenve, de mielőtt kezdődne lemosná. Nem úgy, hogy csöpög, hanem egyből beszívja, és majd lemossa, hogy ne legyen olyan az íze.
Akkor elméletileg puhább a bőr, és hacsak nincs körül metélve, akkor könnyebben is mozog a bőr a fitymán, és magában a hüvelyben is. Rugalmasabb lesz tőle a bőr.
Sok helyen mondták már ezt tanácsként, hogy így jobban tetszik a nőknek.
Így gondoltam!
2009. jún. 15. 13:18
7/9 anonim 

válasza:

Nekem így se tetszene. Nem azt szeretem benne, hogy rugalmasabb rajta a bőr és hogy hogy mozog, az attl függ, hogy én milyen nedves vagyok és a fiú milyen ügyes. Szerintem baromság kenegetni. Nem szeretném rajta a szagát se érezni.
8/9 anonim 

válasza:

És nyáron a nagy melegben, nem "csicsog" a gatyában? :P
9/9 anonim 

válasza:

A gépzsíron szakadtam :D:D
amúgy ilyen baromságot ki tud kitalálni? Akkor már inkább Arany Ászokkal (jobban csúszik)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!