Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szereted a csúnya beszédet szex közben? Mit szeretsz hallani leginkább?
Az ilyen hogy:
-bassz meg, tedd be a nagy kemény farkad, stb...
Mit lehet még mondani, ami izgató?
írjatok nemet is (kort is lehet)

Én azt szeretem, mikor a barátom csendesen nyögések közben, a fülembe sugja, hogy Szeretlek :))
a csúnya szavakat nem szeretem, viszont ha keményebben csinálja, azt imádom...

Én is úgy vagyok mint a legelső válaszoló.Engem nagyon izgatna de a páromat nem.Néha bepróbálkozom egy "igen ,ez az" szöveggel de semmi hatása:(Pedig engem nagyon izgatna az ilyesmi.De finom meleg a puncid olyan jó veled.Vagy tartsd ide a hátsód hagy ve..jem bele.Vagy istenien szo...od a f@rkam.
Sajna ez csak álom marad:(

Hát ha nekem azzal jönne az ember, hogy "hímvessző" meg "vagina", akkor én röhögőgörcsöt kapnék :D Komolyan így nevezitek egymás között a nemi szerveiteket??? :D Ez vicces.
Sokkal jobb a "imádom a nagy kemény farkadat", vagy "olyan finom a puncikád", stb... Engem felizgat nagyon és a párom is baromira élvezi :), de nem vetjük ám be mindig, csak időnként, amikor eszünkbe jut, meg amikor nem a gyengédségre vágyunk kifejezetten, de így legalább nem veszti el a hatását :)
18/L
Köszönöm a válaszokat
Ez a legjobb: " Ohh nyomd be keményebben a férfiasságodat édes szivem az én jó meleg vaginámba. Gyorsabban mozgasd a hímvessződ, áhh igen, most jó. :-))) " -ezen jót nevettem. Szerintem ezinább vicces, mint izgató... :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!