Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szeretkezés meg a szex ugyanazt jelenti?

Lényegében ugyanaz, tehát mindkettőnél van minden. Behatolás is meg amit akarsz.
De a szex az csak szex. A szeretkezés pedig érzelmesebb és azt azzal éled át, akit szeretsz.
ha valakit nem szeretsz, csak tetszik akkor az szex.
Ha valakibe szerelmes vagy és tényleg imádod és jól megvagytok és az életed adnád érte akkor az lesz majd a szeretkezés.
De fizikailag ugyanaz, csak a szeretkezés egy aranyosabb szó, a szex az olyan.... pl. egy egyéjszakás kaland csak szex, semmiképpen sem nevezhető szeretkezésnek, hiszen azt se tudod ki az hogy is szerethetnéd tiszta szívedből.

07:10-esnek: "a szex az csak szex" - nyilván nem így értetted, de erről csak az jutott eszembe, hogy biztos nem ezt mondanád, ha megcsalna a párod valakivel, aki ugyanezzel a dumával jönne... Úgyhogy legyünk óvatosak ezzel a kijelentéssel. De persze igazat adok neked! :)
Kérdező: nem biztos, hogy van behatolás, egyikben sem biztos. Az orális szex is szex, és az orális szeretkezés is szeretkezés, behatolás mégsincs...
De ha ezek után megkérdezed, hogy mi az orális, akkor megeszem a kalapom, nem mellesleg ott a kereső! :)

Szeretkezés az, amikor a fiú és a lány szerelmes egymásba és nem csak a saját élvezetért csinálják, hanem a másikért is és azért, hogy együtt legyenek. De itt is van behatolás, előjáték.. csak romantikusabb.
A szex az amikor nem érzelmeken alapul, pl egyéjszakás kaland, de lényegében ugyanaz a kettő.
Remélem sikerült értelmesen megfogalmaznom. :D

Szerintem van a szex.
Azon belül van a szeretkezés, és a dugás.
A szeretkezés érzelmes, és lágy, a dugásnál, meg csak jól megb@asszák egymást, és annyiban is hagyják az egészet. Az csak arról szól, hogy kielégítsék az alap vágyat, és kész. Én így látom!;)
Üdv. 20/F

7:11 vagyok. Én akkor is így gondolom, ha a párom megcsal. A szex az csak szex, attól még lehetsz valakibe szerelmes, én nő vagyok de külön tudom választani a kettőt.
Van amikor csak úgy kipróbálnád milyen az illetővel, mert nagyon vonz és már, mint a párod.
De egyébként nem szoktuk megcsalni egymást, csak meg tudunk beszélni ilyeneket is és bízunk egymásban, legjobb barátok is vagyunk egyben. Másnál lehet nem így működik, de én úgy értettem, ahogy írtam :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!