Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehetséges ez? Jobban szeretek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges ez? Jobban szeretek szopni, mint szeretkezni.

Figyelt kérdés
Hogy teljesen érthető legyen: imádom ezt csinálni, és ha érzem, hogy élvezi a partnerem, akkor én már nem is vágyom a szexre, a kielégülésre, csak hogy így kielégíthessem őt. Teljesen háttérbe szorul a saját élvezésem. Miért van ez? Már komolyan néha aggódok, hogy valami bajom van. Mert azért ez biztos nem normális, akármennyire is jó nekem így.
2009. jún. 15. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

nemvagy dominatípus az egyszer biztos.

alázatos vagy, jobban szeretsz adni mint kapni.

2009. jún. 15. 00:11
 2/15 anonim ***** válasza:
83%
Irígylem a partnered! :D
2009. jún. 15. 00:13
 3/15 anonim ***** válasza:
83%
na, ha egyszer lett vlna egy ien nőm, hehe :D....lerendez simán, de nekem nem kell utána semmit se tennem...na, ez egy himsoviniszta komment volt, lepontozás kötelező (?):)
2009. jún. 15. 00:13
 4/15 A kérdező kommentje:
Dehogy pontozlak ;), ez az, hogy engem egyáltalán nem zavar, hogy semmit nem kapok, csak adok, ammenyit csak szeretne. Néha komolyan félek, hogy valami bajom van. De most tényleg ez miért lehet?
2009. jún. 15. 00:18
 5/15 anonim ***** válasza:
63%
dejó, nemlettem lepontozva, yeah:D...sztem télleg nem gáz, tök jó h így szereted a pasid!:)
2009. jún. 15. 00:20
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Én is így vagyok és nem gondolom, hogy baj lenne velem. Megalázónak tartom egyébként, de hát ez van. De amikor meglátom olyan szexi, hogy akkor kimegy a fejemből és egyszerűen már akarom. ;D

És örülök, ha őt boldoggá teszi. Nem tudom mennyire köthető ahhoz, hogy szeretem mert én 2 nap ismeretség után is tudok ilyen lenni ha valaki elveszi az eszem.

Én nem szeretem a rendes szexet, nem szeretem ha hozzámérnek meg mittudomén...

Engem az izgat fel, amikor megszerzem a pasit meg amikor azt csinálok vele, amit akarok. Magát az aktust csak néha kívánom.

2009. jún. 15. 07:21
 7/15 anonim ***** válasza:
88%
Na ez a nem semmi. Mesébe illő..:) Ha van még ilyen csaj, aki ennyire szeret szopni, igazán megtalálhatna engem is. :) F28
2009. jún. 15. 07:58
 8/15 A kérdező kommentje:
7:21-es. Tökéletesen megértelek ugyanilyen vagyok. Nekem se kell, hogy a szerelmem legyen az illető, elég ha csak bejön, imádom, ahogy élvezi. És én se kimondottan vagyok oda a szexért, néha kívánom, de teljesen ugyanilyen vagyok mint te. Kicsit megkönnyebültem, hogy nem vagyok valami egyedi mutáns :D
2009. jún. 15. 11:37
 9/15 anonim ***** válasza:
4%
Lányok! Volt már egyáltalán orgazmusotok??? :O Ha lett volna, tuti nem így vélekednétek szerintem...
2009. jún. 15. 13:35
 10/15 A kérdező kommentje:
Igen képzeld volt.
2009. jún. 15. 15:48
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!