Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Gyengéd simogatás. Lányok, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyengéd simogatás. Lányok, ti szeretitek, vagy van akit inkább zavar?

Figyelt kérdés

Kíváncsi lennék elsősorban lányok véleményére, de pasik is írhatnak hogy hogy állnak a dologhoz :D Nekem pl kifejezetten jól esik mikor barátnőm tök gyengéden végigsimít úgy, hogy szinte épphogy csak érinti a karom / nyakam, olyankor a bőrhöz igazán hozzá sem ér, csak a szőrszálakat/pihéket érinti :D szóval amikor igazán érzékien csinálja :)

Ugyanez viszont neki nem esik jól igazán mint megtudtam, azt mondja "furcsa", nem olyan jó :S Pedig én korábban hónapokig imádtam így simizgetni mindenfelé, azt hittem neki is annyira jól eső érzés.. hát tévedtem... :( Hozzáteszem azt sem igazán szereti ha a fejét simogatom pl ágyban egymás mellett feküdve éjszaka, egy romantikusabb pillanatban... holott nekem ez is tök jól esik tőle... nem értem :S lehet csak én fogtam ki valami egészen speciális igényekkel rendelkező nőnemű emberi példányt? :P

Nos, csajok/srácok, ti hogy vagytok a fentiekkel? :)

2009. jún. 14. 23:12
 1/9 A kérdező kommentje:
Egyébként 20/F, barátnőm pedig 16, vmivel több mint 3 éve vagyunk együtt. :)
2009. jún. 14. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk pont fordított a helyzet. Én (lány) ezt alehelletfinom simogatást igénylem, a párom azonban ettől csiklandós lesz. Ő azt szereti, ha határozottan simogatom.
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, ha a fejemet simogatják, azt valahogy én sem szeretem..
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Imádom ha simogatnak, cirógatnak stb.. :)

Az engem ilyen egyáltalán nem zavar, sőtt .... :P

2009. jún. 14. 23:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Mindenhogy jó. Ha a párom simogat. :) Ő az egyetlen ember aki bárhol hozzám tud érni. Nagy szó! Ugyanis rettentő csikis vagyok, a legextrémebb helyeken is... :) 22/L
2009. jún. 14. 23:29
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat, ezek alapján sajnos úgy tűnik ritka az olyan csaj, aki nem igényli az ilyen típusú kedveskedést, valahogy én mégis kifogtam :( :P Várom ám a további kommenteket! :)
2009. jún. 14. 23:44
 7/9 anonim ***** válasza:

sztem örülhetne a bnőd h ilyen pasit kapott:)

am én is nagyon szeretem mert tudom h figyel rám és hát jól esnek néha a romantikus pillanatok:)

2009. jún. 15. 12:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Én imádom ha a nyakamat a fejemet a hátamat simogatják...ugyan van amikor csikis leszek ha nagyon lágyan ér hozzám,de ez nem jellemző.a barátom viszont nem ad semmi visszajelzést h jól esik e neki az ha anyaká simogatom (mert ugye a fiúk általába szeretik)szóval ő nem szereti a gyengéd simogatást ő is csikis lesz
2009. jún. 15. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:

Odaig vagyok az ilyen simogatastol de parom inkabb az apro csokokat szereti mint inkabb a simogatast o is csikis tole meg minden:D

18/L

2009. jún. 15. 13:03

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!