Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyengéd simogatás. Lányok, ti szeretitek, vagy van akit inkább zavar?
Kíváncsi lennék elsősorban lányok véleményére, de pasik is írhatnak hogy hogy állnak a dologhoz :D Nekem pl kifejezetten jól esik mikor barátnőm tök gyengéden végigsimít úgy, hogy szinte épphogy csak érinti a karom / nyakam, olyankor a bőrhöz igazán hozzá sem ér, csak a szőrszálakat/pihéket érinti :D szóval amikor igazán érzékien csinálja :)
Ugyanez viszont neki nem esik jól igazán mint megtudtam, azt mondja "furcsa", nem olyan jó :S Pedig én korábban hónapokig imádtam így simizgetni mindenfelé, azt hittem neki is annyira jól eső érzés.. hát tévedtem... :( Hozzáteszem azt sem igazán szereti ha a fejét simogatom pl ágyban egymás mellett feküdve éjszaka, egy romantikusabb pillanatban... holott nekem ez is tök jól esik tőle... nem értem :S lehet csak én fogtam ki valami egészen speciális igényekkel rendelkező nőnemű emberi példányt? :P
Nos, csajok/srácok, ti hogy vagytok a fentiekkel? :)

Imádom ha simogatnak, cirógatnak stb.. :)
Az engem ilyen egyáltalán nem zavar, sőtt .... :P

sztem örülhetne a bnőd h ilyen pasit kapott:)
am én is nagyon szeretem mert tudom h figyel rám és hát jól esnek néha a romantikus pillanatok:)

Odaig vagyok az ilyen simogatastol de parom inkabb az apro csokokat szereti mint inkabb a simogatast o is csikis tole meg minden:D
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!