Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valami gond lehet velem? 16/L vagyok és valahogy teljesen hidegen hagy a sex téma.
nincs ezzel semmi gond, nem minden tizenéves központi témája a szex :D tudod, a kivétel erősíti a szabályt :) eljön majd az az idő, mikor majd téged is nagyon fog érdekelni, lehet hogy kell hozzá egy partner és kitudja, idővel akár másokat megszégyenítő piszkos fantáziád is lehet:)
20/L
Szerintem sincs semmi baj veled.Inkább büszkének kéne lenned,hogy te még szűz vagy.Sok lány ilyennel már nem tud büszkélkedni.De majd ha már szükséged lesz a szexre és ha olyannal fekszel le akit igazán szeretsz akkor erre leszel a legbüszkébb és majd a barátnőid is.Nálam is ez volt.Én is tudom ki volt az első.Én 18évesen veszítettem el.
24/L
Figyi inkább azzal van a gond aki 12 évesen elveszti...nem veled!
Attól hogy mostanság van pár zsebk*rva, még nem az a normális, csak róluk sokat hallani mert Híradós szenzáció, hogy 11 évesen szűlt, és ő lesz a híres kölyök...és általában nekik van a legnagyobb pofájuk is...
23:12 tudod miért? azért mert gondolom ő is olyan kis zsebk_rva,aki lepontoz, ahogy előttem írta valaki, és fáj neki az igazság :)
az első hozzászóló voltam
Szia,
ha visszaemlékszem, ez a téma engem sem érdekelt. csak még kisebb koromban egy picit, mert nem értettem, hogy hogyan lettem:)
Akkor kezdett csak érdekelni a dolog, amikor barátom lett, szerelmes lettem és adta magát a dolog.
De nem azét akartam barátot, mert érdekelt a szex.
Szóval semmi gond.
Persze, sokan beszélnek róla. van, aki nagyszájú, van aki szégyenlősebb. Az, hogy valaki beszél róla, nem jelenti azt, hogy annyira aktívan műveli is, vagy azt, hogy annyira tudná, hogy mit kell csinálni. :)
Szóval szerintem tök normális, ha 16 évesen más dolgok érdekelnek. meg nem tudom, nekem ez baráti társaságban sosem szokott téma lenni. ha felveődik, akkor sem érdekel nagyon senkit, csak pár mondat erejéig, vagy viccnek ilyesmi. Maga a szex, szerintem nem lehet folyton központi téma. ha pedig az élmények megbeszéléséről van szó, azt ízléstelennek tartom. Mert csak arra a két emberre tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!