Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Megcsalt a pasim? (leírás lent)

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a pasim? (leírás lent)

Figyelt kérdés
A múltkor jól összebalhéztunk a fiúmmal, erre másnap megtudtam hogy ekkor felhívta azt a csajt, akivel régen (még előttem)összejárt csak azért. szóval értitek:) hogy találkozzanak. a csaj másnap felhívta, de állítólag nem találkoztak. ő azt mondta. nem tudom, hogy higgyek e neki,mert mostanában voltak érdekes húzásai, meg régebben is, de ideje meg nem nagyon lenne rá, mert vagy dolgozik vagy velem van. de olyan bizonytalan vagyok.
2009. jún. 14. 22:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
őt kérdezted ?
2009. jún. 14. 22:09
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

nem akarlak elkeseríteni, de van rá esély:S

gondolom az 100%ig biztos, hogy beszéltek telefonon... gondolom nem csak azért hívta fel, hogy megkérdezze, jól van-e...:S

2009. jún. 14. 22:09
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Sztem nem biztos. A pasik sok hülyeséget csinálnak dühből, főleg ha mi nők felcsesszük az agyukat. :)

De nekem is volt egy pasim aki összejárogatott előttem egy lánnyal, bár ők ugy haverféleségek is voltak. Ha összebalhéztunk mindig őt hivta fel, mert jóban voltak és valakinek ugye muszáj panaszkodni. :) És történtesen tudom hogy ő nem csalt meg vele. Mással később igen, de ze más kérdés.:D

2009. jún. 14. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:

persze hogy kérdeztem, jól kivertem a balhét:)és azt mondta hogy nem találkoztak. de a csaj nem a havernője volt, hanem a (hogy is mondjam, csak azért járt fel hozzá, hogy a csajt jól megsz....sa és megb...sza.:) értitek:D

de ő azt mondta hogy mióta együtt vagyunk nem is látta, csak a haverjától, aki a mai napig jár fel a csajhoz, adta meg a számát, ő meg kapott az alkalmon, hogy veszekedtünk, és felhívta.

úgyhogy nem tudom

2009. jún. 14. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:
35%
Ha te nem tudod, mi honnan tudjuk?
2009. jún. 14. 23:11
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem legyél óvatos. Figyelj rá nagyon. Tartsd szorosabb pórázon a pasidat, néha ellenőrizgetheted is (tudom fiúk, utáljatok csak, de van olyan köztetek szép számmal, akiben nehezen bízunk meg!) ez ebben az esetben megengedett szerintem. És lenne mit javítanotok a kapcsolatokon, főleg az őszinteség terén.
2009. jún. 15. 07:16
 7/7 anonim ***** válasza:
T. utolsó! azért ez a csajokra is elmondható...
2009. jún. 15. 11:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!