Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a pasim? (leírás lent)

nem akarlak elkeseríteni, de van rá esély:S
gondolom az 100%ig biztos, hogy beszéltek telefonon... gondolom nem csak azért hívta fel, hogy megkérdezze, jól van-e...:S

Sztem nem biztos. A pasik sok hülyeséget csinálnak dühből, főleg ha mi nők felcsesszük az agyukat. :)
De nekem is volt egy pasim aki összejárogatott előttem egy lánnyal, bár ők ugy haverféleségek is voltak. Ha összebalhéztunk mindig őt hivta fel, mert jóban voltak és valakinek ugye muszáj panaszkodni. :) És történtesen tudom hogy ő nem csalt meg vele. Mással később igen, de ze más kérdés.:D
persze hogy kérdeztem, jól kivertem a balhét:)és azt mondta hogy nem találkoztak. de a csaj nem a havernője volt, hanem a (hogy is mondjam, csak azért járt fel hozzá, hogy a csajt jól megsz....sa és megb...sza.:) értitek:D
de ő azt mondta hogy mióta együtt vagyunk nem is látta, csak a haverjától, aki a mai napig jár fel a csajhoz, adta meg a számát, ő meg kapott az alkalmon, hogy veszekedtünk, és felhívta.
úgyhogy nem tudom

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!