Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy lánynak az első pasija...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lánynak az első pasija átlag mérettel rendelkezett és utána összejön egy másik pasival a csaj, akinek már nagyobb és átszokik arra a méretre, utána ha ismét az elsővel összejönne ugyanúgy élvezné vele a szexet?

Figyelt kérdés

Tegyük fel az első pasié 15hosszú 4cm vastag.A másodiké 18hossz., 5,5cm vastag. Szerintem a csaj átszokna a nagyobbikra,kitágulna akkorára és nem érezne az első-vel már annyit.

Ezen gondolkodtam a mi nap...van valakinek ilyesféle tapasztalata?Ti mit gondoltok erről?

2009. jún. 14. 21:56
 1/5 anonim válasza:
100%
Ha egy darabig valaki nem sexel, akk azt mondják összeszűkül... SZtem ha át is szokna a "nagyobbra", egy idő után nem lenne olyan tág és a "kisebbel" is élvezné a sexet. Kül sem hinném h a "kisebb" nem tudna élvezetet nyújtani egyáltalán...
2009. jún. 14. 22:01
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Nekem olyan tapasztalatom van, hogy kisebbre váltani nem könnyű (18-ról 12-re váltottam), de meg lehet szokni.
2009. jún. 14. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy vastag 20-asról kelett egy 15-ösre. Megmondom őszintén nem volt könnyű és eltartott egy ideig, de ha az ember lány full-szerelmes mindent megold. ;)

Amugy meg tény. A mostani párom sokat utazik, van hogy 3 hétig nem látom. Nekem ennyi idő is elég szex nélkül hogy rendesen összeszűküljek, ugyhogy ez azért tényleg egy rugalmas dolog.

2009. jún. 14. 22:07
 4/5 A kérdező kommentje:
fú... 18-12 az azért nem kis külömbség
2009. jún. 14. 22:08
 5/5 anonim ***** válasza:
74%
Nem a méret a lényeg!Igaz én 1 pasival(vőlegényem :)) vagyok együtt 3 éve és a kapcs. elején tett olyan célzást,h ő örülne,ha a sajátja nagyobb és vastagabb lenne,ebből gondolom,h az övé kicsi.De szerintem az a lényeg,h menyire játékos,mert én speckó nem tudnék és nem is akarok egy 18ast...Mi hetente egyszer talizunk suliidőben és ezalatt is összeszűkülök,úgyhogy tényleg rugalmas!
2009. jún. 14. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!