Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes? Ennyire "elvesztheti valaki" a fejét?
Figyelt kérdés
létezik ilyen hogy valaki ennyire elveszti a fejét, és rángatózik, egyebek? vagy van benn vmi más szer is?
2009. jún. 14. 13:45
1/16 anonim válasza:
A rángatózás teljesen normális. Ez nem "elveszti a fejét", hanem az orgazmus normális izomösszehúzódásai. Már egy csiklói orgazmusnál is rángatózik a hasam, a lábam, de a hüvelyinél nem tudsz mit csinálni olyan görcsösek az összehúzódások.
2/16 A kérdező kommentje:
okés köszi. amugy barátnőmnél is természetesek a kissebb-nagyobb rángások de ez már elég erős.
2009. jún. 14. 13:58
3/16 anonim válasza:
Természetes,de ez szerintem túl erős azért.Ebben már van egy kis rájátszás is.(én is lány vagyok)
4/16 anonim válasza:
én első
akkor még nem volt egy igazi hüvelyi orgazmusod. Többszörösnél eltarthat 1 percig is.
Gyakorolj! :)
5/16 A kérdező kommentje:
tyűű de jó lenne ha összekerülnék egy ilyen lánnyal.. még ha csak ő "menne el" akkor is nagyon nagy örömet okozna nekem:)
2009. jún. 14. 23:41
6/16 anonim válasza:
háh..ez kuvajó, kétszer kellett megnéznem :D:D..én is akarok ilyet :P!!!!!(azt hiszem a barátom megint perverznek tartana, ha megmutatnám neki) hogy kivan a csaj a végén, hát el is hiszem, ekkora mennyiségű boldogsághormontól olyan lesz, mintha bedrogozott volna..
7/16 A kérdező kommentje:
hát ha azér perverznek tartana mer "jót akarsz magadnak"..:D.. én örülnék ha ilyenre kérne bnőm:D
2009. jún. 16. 16:02
8/16 anonim válasza:
utolsó voltam:)
jajj neeem, arra értem, hogy ilyen oldalakat nézegetek, ahol ilyenek történnek, hogy arra mondaná, hogy perverz vagyok:)
DE! megmutattam neki:):):) ámul és bámul azt hiszem még ő sem látott ilyet soha.Tetszik neki..:D :P azt mondja kipróbáljuk:D:D
Jupíííííííííí
22L
9/16 A kérdező kommentje:
hehe:D mire nem jó ez az odldal:) fel"újítja" a kapcsolatokat:D
2009. jún. 18. 22:05
10/16 anonim válasza:
Én rendszeresen csinálom a barátnőmnek, és ő is nagyon szereti :D
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!