Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 16 éves srác vagyok. Első...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

16 éves srác vagyok. Első alkalommal voltam lánnyal. De sikerült előtte nagyon berúgni úgy hogy amikor eljött az idő "nem álltam fel". Alkohol miatt lehet ilyen? Mert impotens tuti nem vagyok.

Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 13:17
 1/6 anonim ***** válasza:
45%
alkohol hatása alatt a fiúk tovább kitartanak:D ne aggódj semmi bajod, túlságosan izgultál szerintem :)
2009. jún. 14. 13:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

én 19 vagyok, és ez már előfordult velem is.. de nem az alkohol, hanem a feszültség okozza... (teljesítménykényszer, zavaró külső körülmények)

válasszatok nyugis helyet, és időpontot, rendben lesz minden

2009. jún. 14. 13:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
nálunk is potencia romboló az alkohol....kiből mit vált ki
2009. jún. 14. 13:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Rám ilyen szempontból a kevés alkohol jó, a sok pedig rossz hatással van.
2009. jún. 14. 14:58
 5/6 anonim ***** válasza:
előtte pár pohár akármi jó hatással lehet....de az istenes berúgás az szétrombol mindent...nem csodálom h nem állt fel seggrészegen, amikor még te se tudsz megállni rendesen, nemhogy a ...:D:D....legközelebb józanul állj neki inkább a szexnek, akk nem lesz gáz!
2009. jún. 14. 15:16
 6/6 anonim válasza:
hát én is jártam már így :S de nekem úgy volt hogy a legjobb barátom (lány ) kért meg hogy feküdjek le vele és nem ment :S meg amikor olyan csajjal akarok lefeküdni aki nem is jön be annyira akkor szokott
2010. márc. 6. 08:19

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!