Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 13 cm kerületű és kb.4,5 cm vastag pénisz kicsinek/átlagosnak/nagynak számít? Lány vagyok
Figyelt kérdés
Lány vagyok, csak kínáncsi vagyok hogy az átlag nagyobb-e ennél...
köszönöm
2009. jún. 14. 12:09
2/13 A kérdező kommentje:
És az nálad mit jelent?
2009. jún. 14. 12:16
3/13 anonim válasza:
Én átlagosnak mondanám, vagy csak mindig szerencsém volt hogy ilyen méretekkel találkoztam :P L
4/13 anonim 

válasza:

Kisleány.. a 13 cm nem a hossza? :D
Nekem 21/F létemre 17 cm. Írogatták itt, hogy 13 az átlag, meg valaki írt olyant is, hogy 16 az átlag.
5/13 A kérdező kommentje:
Nem a hossza...engem most a vastagság érdekel, tehát ha körbetekerem a mérőszalaggal, akkor 13cm. Ez kerület, nem??
2009. jún. 14. 12:26
6/13 anonim 

válasza:

Mivaaaaaaan??? Ha úgy 13 cm az már elég durva és egyáltalán nem átlagos....
7/13 anonim 

válasza:

Én úgy tudom, a 3-4 centis vastagság az átlag. 4,5 centis vastagság még nem durva, de az átlagnál mindenképpen vastagabb egy kicsit.
A páromnak legalábbis - aki szintén ilyen vastagsággal rendelkezik - az átlag óvszer kicsi, túl szűk.
8/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mkinek, csak azért kérdezem, mert a volt barátomé ekkora és egy picit fájt, amikor berakta, utána már nem volt gond. És most van egy másik pasim és érdekelt h a volt pasimé átlagos volt-e vagy milyen...
2009. jún. 14. 12:45
9/13 anonim 

válasza:

Most akkor 13 a kerület vagy 4,5? Mert a kerület = vastagság nem? Vagy két különböző péniszről megy a diskurzus? :) Egyébként a 4,5 az jónak számít a 13 kicsit sok... 27/L
10/13 anonim 

válasza:

A kerület nem egyenlő a vastagságal. A kérdező már elmagyarázta.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!