Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem tudok eléggé benedvesedni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok eléggé benedvesedni mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Pár napja azt vettem észre,hogy nagyon nehezen tudok benedvesedni szex közben és nem tudom,hogy mitől lehet.A barátommal 6 hónapja vagyunk együtt és eddig ilyen probléma nem volt köztünk mindig benedvesedtem volt amikor kézzel simogatott lent és már a fehérnemumon keresztül lehetett érezni, hogy be vagyok nedvesedve és most pár napja semmi ha igen az is nagyon nehezen. Annyi hogy most vannak nekem a vizsgáim kicsit feszült meg ideges vagyok nem jött össze a munka sem amit akartam és még pluszba ez is idegesit, mert most a barátom azt hiszi, hogy vele van valami baj, hogy nem tud kellően felizgatni, mert tudja, hogym áskor sokkal jobban be szoktam indulni.Annyit figyeltem meg, hogy amikor magamnak csinálom mostanában akkor sem tudok benedvesedni rendesen és nehezen is megyek el.Nem értem, hogy ez mitől van eddig még nem volt ilyen problémám egyik kapcsolatomban sem és csak idegesit,hogy ez most el fog múlni vagy nem fog.
2009. jún. 14. 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
El fog múlni ne aggódj!Ha lecsengett a vizsgaidőszak akkor minden teljese úgy lesz mint rég.Az a baj,hogy hiába is szeretnéd nem tudod elengedni magad mert feszült vagy ideges ezek miatt a dolgok miatt amiket leírtál.Próbáljatok ki síkosítót addig amíg érzed ezt a feszültséget magadban.
2009. jún. 14. 11:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszélj a pároddal,hogy nehéz időszakod van,ideges vagy a vizsgák miatt,elszomorított,hogy nem jött össze a munka és ezért most nehezebb Neked.Hidd el,meg fogja érteni(: És utána minden olyan lesz mint régen,esetleg addig amíg vége a vizsgáknak ne erőltessétek,így még pluszba ki is éhezik a srác mire vége a vizsga időszaknak(:
2009. jún. 14. 11:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha erőlködsz meg magadat figyeled, még nehezebben fog menni, tapasztalatból mondom.

ne legyen elvárás feléd az, hogy nedvesedj! nem KELL nedvesedned, nem kell semmit sem produkálnod. Célul inkább tűázzétek ki magatoknak azt, hogy most örömet szerzünk egymásnak, akár felizgul a másik, akár nem, akár lesz orgazmusa, akár nem. Ha az együttlétetek célja az örömszerzés lesz, nem pedig valami teljesítmény, akkor sokkal jobban el tudtok lazulni, még ilyen feszült, stresszes időszakban is, akkor csodák történnek, és csodálatos dolgok. :-)

Nálunk is volt ilyen probléma, mi így oldottuk meg, hogy nem támasztottunk elvárásokat sem magunkkal, sem a másikkal szemben.

A síkosító pedig nem szégyen. :-)

2009. jún. 14. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!