Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti, hogy vagytok, ezzel a kérdéssel? Lenyelitek? Nem nyelitek, egyáltalán engeditek-e, hogy a szátokba, menjen el a párotok?!
A párom nagyon, oda van az orális játékokért és egyik nap fölvetette,hogy mit szólnék,hozzá,ha a szex végén a számba menne el!
Mivel,nagyon szeretem,ezért belementem a dologba,de amikor megtörtént az elélvezés,azt akarta nyeljem,le,(mert az őt teljesen felizgatja),de nekem ez,már sok nem fér bele.
(ha le, kellene nyelnem tuti behánynék)és most,ezért összeveszett velem,már egy hete nem keresett:( csak,azért,mert nem nyeltem le az ondóváladékát!
Amúgy 23/L vagyok ő 26/F és 3 éve vagyunk együtt?!Tudom,hogy szeret, és én is szeretem,de ilyen apró dolgon,hogy tudta, így felhúzni magát!(hozzá,teszem,nagyon makacs:S)Vagy igaza,lehet és meg kellene tennem neki?!

Csak azt tedd,ami neked megfelel.Egy kapcsolatban nem csak az egyik fél óhaja számít.De ha nagyon erősködik,mond neki azt,hogy mutassa meg,hogyan kell,Nyelje le először ő a spermát,azután te is megpróbálod.
Egyébként meg,ha más dologban is ilyen makacs,gondolkozz el ezen.Tudod mindig tolerálni a makacsságát hosszú távon is ?

NE nyeld le, ha nem akarod. Ez butasag, szerintem. En a paromet, akivel együtt vagyok 3,5 eve lenyelem, de nekem ehhez szüksegem volt nemi bizalomra, akarkinek nem nyelnem le :)
Ha megint keres, akkor beszeld meg vele, hogy a szexben az alapvetö erdeketek, hogy mindenkettötöknek jo legyen, neked ebb mar nem fer bele, hogy lenyeld (ne hasznald, hogy hanynal töle, ha lenyelned, mert ezt az ilyen önfejü pasik egyböl leütik, es közlik, hogy persze, töle undorodsz, mert az is az öve-tapasztalat :) ) Csak mondd el, hogy nem jo az ize, az allaga, stb.

ha nem akarod nem nyeled le és ezt ő sem várhatja el tőled hogy akarotod ellenére tedd meg amit nem szeretnél. Én még sohasem nyeltem le, mert nem szeretném és ebben a párom maximálisan egyetért, sőt nem is akarná sohasem hogy ilyet megtegyek.
18/L

Nem kell megtenned neki semmit, amit nem akarsz, ami neked kellemetlen. És neki sem kell megtennie semmit, amit ő nem akar és neki kellemetlen. Így működik a szex.
Ha mégis rá akar venni valamire, amiről tudja, hogy neked kellemetlen, akkor az nem szeretet, hanem önzés és kihasználás. Hisztis kisfiú, aki nem kapja meg a játékát azonnal, amikor ő akarja. értelmes, felnőtt ember nem viselkedik így, pláne nem azzal, akit állítólag szeret.

Pasi vagyok
Abban nem találok semmi izgatót, hogy a spermát valaki lenyelje. Nem attól jó a dolog. Kicsit perverz a fickó.
A következő ötlete a kaki evés lesz ? Ne engedj neki semmiképp. Csak olyat csinálj ami neked is örömöt okoz !
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!