Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok ti, hogy vagytok,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti, hogy vagytok, ezzel a kérdéssel? Lenyelitek? Nem nyelitek, egyáltalán engeditek-e, hogy a szátokba, menjen el a párotok?!

Figyelt kérdés

A párom nagyon, oda van az orális játékokért és egyik nap fölvetette,hogy mit szólnék,hozzá,ha a szex végén a számba menne el!

Mivel,nagyon szeretem,ezért belementem a dologba,de amikor megtörtént az elélvezés,azt akarta nyeljem,le,(mert az őt teljesen felizgatja),de nekem ez,már sok nem fér bele.

(ha le, kellene nyelnem tuti behánynék)és most,ezért összeveszett velem,már egy hete nem keresett:( csak,azért,mert nem nyeltem le az ondóváladékát!

Amúgy 23/L vagyok ő 26/F és 3 éve vagyunk együtt?!Tudom,hogy szeret, és én is szeretem,de ilyen apró dolgon,hogy tudta, így felhúzni magát!(hozzá,teszem,nagyon makacs:S)Vagy igaza,lehet és meg kellene tennem neki?!

2009. jún. 14. 08:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Ha nem akarod akkor ne tedd meg én SOHA nem nyelem le mert kihánynám az tuti biztos:S...várd meg amíg felkeres és mondd meg neki,hogy teljesen értelmetlen dolgon veszett veled össze...erre senki sem kényszeríthet,hogy nyeld le ha nem akarod!!!Ha meg nem érti meg,akkor az az ő baja...nem a tiéd...és még egyszer mondom...kényszerből meg nehogy lenyeld ha nem akarod!!!Remélem segítettem!!!
2009. jún. 14. 08:51
 2/14 anonim ***** válasza:
78%
Úgy csináld, ahogy neked jó. Én mindíg lenyelem, nem is jutna eszembe mást csinálni, én így szeretem, de ezt mindenkinek magának kell éreznie.
2009. jún. 14. 08:53
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak azt tedd,ami neked megfelel.Egy kapcsolatban nem csak az egyik fél óhaja számít.De ha nagyon erősködik,mond neki azt,hogy mutassa meg,hogyan kell,Nyelje le először ő a spermát,azután te is megpróbálod.

Egyébként meg,ha más dologban is ilyen makacs,gondolkozz el ezen.Tudod mindig tolerálni a makacsságát hosszú távon is ?

2009. jún. 14. 08:57
 4/14 anonim válasza:
100%
Egy férfi és egy nő szeretik egymást megbeszélik azt ami mind a kettőjüknek jó. Amit nem akarsz megtenni ne tedd meg. A párod meg ha szeretné izgasson fel annyira, hogy te akard amit Ő szeretne.
2009. jún. 14. 09:05
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

NE nyeld le, ha nem akarod. Ez butasag, szerintem. En a paromet, akivel együtt vagyok 3,5 eve lenyelem, de nekem ehhez szüksegem volt nemi bizalomra, akarkinek nem nyelnem le :)

Ha megint keres, akkor beszeld meg vele, hogy a szexben az alapvetö erdeketek, hogy mindenkettötöknek jo legyen, neked ebb mar nem fer bele, hogy lenyeld (ne hasznald, hogy hanynal töle, ha lenyelned, mert ezt az ilyen önfejü pasik egyböl leütik, es közlik, hogy persze, töle undorodsz, mert az is az öve-tapasztalat :) ) Csak mondd el, hogy nem jo az ize, az allaga, stb.

2009. jún. 14. 09:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

ha nem akarod nem nyeled le és ezt ő sem várhatja el tőled hogy akarotod ellenére tedd meg amit nem szeretnél. Én még sohasem nyeltem le, mert nem szeretném és ebben a párom maximálisan egyetért, sőt nem is akarná sohasem hogy ilyet megtegyek.

18/L

2009. jún. 14. 10:21
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Nem kell megtenned neki semmit, amit nem akarsz, ami neked kellemetlen. És neki sem kell megtennie semmit, amit ő nem akar és neki kellemetlen. Így működik a szex.

Ha mégis rá akar venni valamire, amiről tudja, hogy neked kellemetlen, akkor az nem szeretet, hanem önzés és kihasználás. Hisztis kisfiú, aki nem kapja meg a játékát azonnal, amikor ő akarja. értelmes, felnőtt ember nem viselkedik így, pláne nem azzal, akit állítólag szeret.

2009. jún. 14. 11:04
 8/14 anonim ***** válasza:
annak is örülhet, hogy egyáltalán ennyit hagytál sztem..
2009. jún. 14. 11:08
 9/14 anonim ***** válasza:
Az én párom is szereti ha a számba élvezhet, ez általában úgy történik, hogy ő fekszik..és én fölé hajolok, és ha a száma élvezett, ráköpöm a hasára. Kicsit undorító látvány, de így neki is jó, és nekem sem kell lenyelnem. :)
2009. jún. 14. 11:32
 10/14 anonim válasza:
43%

Pasi vagyok

Abban nem találok semmi izgatót, hogy a spermát valaki lenyelje. Nem attól jó a dolog. Kicsit perverz a fickó.

A következő ötlete a kaki evés lesz ? Ne engedj neki semmiképp. Csak olyat csinálj ami neked is örömöt okoz !

2009. jún. 14. 12:44
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!