Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Használtatok-e már csikló és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtatok-e már csikló és ánusz izgatós vibrációs pániszgyűrűt? Kinek mi a véleménye róla és mennyire növeli meg az élményt?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 20:46
 1/5 anonim ***** válasza:

még nem, de már gondolkodtam rajta.

Bár eddig nem sok jót hallottam róla

2009. jún. 13. 20:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

sima vibráló csikló izgató péniszgyűrűt igen, óriási poén és élmény szerintem, meg a párom szerint is...

de inkább a hölgyeknek lesz tőle jobb.

2009. jún. 13. 20:55
 3/5 anonim ***** válasza:
csak vibraló csiklóizgatot, de tök vicces volt.. :S
2009. jún. 13. 21:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Az a jó benne (csiklóizgató) hogy nem mély víz. szóval nem kapásból valami nagyon vad dolog, és már csak attól izgis, hogy újítotok és belevisztek ilyesmit. és mivel nem valami nagyon durva, elrontani nem tudja. ha nem jön be leveszitek és folytatjátok, ennyi:) amúgy szerintem nem sokat dob rajta, de azért nem rossz;)
2009. jún. 13. 23:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi a vibráción jót röhögtünk. Azóta a vibrációt nem használjuk, mert nem okoz plusz örömöt. Sima péniszgyűrűként használjuk néha. Őt izgatja a szorító érzés, nekem pedig tetszik a vérrel telt, kőkemény pénisze :D
2011. szept. 9. 16:31

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!