Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális e az, ha a barátnőm 4 orgazmus és 30 perc után kérlel, hogy élvezzek el? Egyébként lányok ti mennyi ideig szeretitek és átlag hány orgazmusotok van egy aktus alatt? 28/F
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 18:39
11/14 anonim 

válasza:

Én sose kérném :D
Ő is mindig visszatartja.. Múltkor 2 órán keresztül csináltuk elmentem kb 20x.
Hihetetlen jó tud lenni :P
12/14 A kérdező kommentje:
Mi sem a lassú sexet csináljuk (amit magunk között csak NYUGDÍJAS sexnek nevezünk), igen fél óra az elég aktív mozgást jelent így, de mi még bírjuk szusszal s ebben csak a menet van benne:)
2009. jún. 14. 14:09
13/14 anonim 

válasza:

nálunk az van, hogy kb 6-7szer elmegyek 15-17 perc alatt ,aztán lassúzunk , kicsit lenyugszunk , aztán (gyakorlatnak hála) a végén egyszerre megyünk el .
de van,hogy "játszadozik" velem,és kitolja az orgazmusomat,vagy megcsinálja azt ,hogy minnél több :P és akkor meg visszavágok neki , húzom,húzom és a végén durr :P
de volt,pl h annyira fáradt voltam,hogy mondtam neki,ho
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!