Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 éves vagyok még nem voltam lánnyal és most van egy barátnőm aki 20 éves és elég sok fiúval volt már és tudja h én nem voltam még lánnyal nekem csak 13 cm és félek h kevés lesz neki mit tegyek h ne égjek be?

Ha igazán szeret téged, akkor nem fogja érdekelni a méreted! Amúgy egy 13 cm-es pénisz is lehet jó, ha vastag, de talán még akkor is ha nem vastag, mivel a lányok hüvelye is csak 8-10 cm hosszú, szóval a 20 cm-es f*sz se tud bemenni még talán félig sem.
Örülj neki, hogy legalább ő tapasztalt, majd biztos megtanít téged sok mindenre ;)

Ne izgulj ezen, ha a lányt ez érdekli levesbe vele, nincs mit ezen gondolkodni.
Inkább arra figyelj, hogy jó legyen az együttlét, s ne feledkezz meg a lány visszajelzéseiről sem, ezt a legtöbb pasi elfelejti.
Ha meg az első nem jön össze ne szomorkodj, hanem kis idő múlva javíts ;)

Lényegtelen a méret... Nem abszolút kis mérettel rendelkezel, sőt, teljesen ok!
Így legalább csak az élvezetre fogsz koncentrálni, és kis eséllyel okozol neki fájdalmat sex közben!
Arra a sok idiótára meg ne hallgass, hogy csak a 20-as a jó!
Azok még nem tapasztalták meg, hogy mi is a téma ilyen téren, csak videón láttak sexet! :D

Érdekes ez a teória, hogy a hüvelybe nem megy bele egy 20 centis csak félig.
A volt barátnőm, alacsony volt és vékony mégis koppra belement mind a 19cm...
A kérdezőnek: Nem fogsz beégni, mert szeret, másrészt hamar belejössz.

Akkor ti megdöntöttétek az teljes anatómiát, hisz a női hüvely 6-10 cm hosszú... Szal fizikai képtelenség...
Nem panaszkodott arról hogy majd szétszakad a dereka?

Tényleg nem érdemes aggódnod. 13 cm nem olyan kicsi. Én személy szerint a szőz pasikat "szeretem". jah és ha a barátnőd tapasztalt akkor biztos találkozott már ennél kissebbel is.
Am első válaszoló: én 16/L vok és a 17 cm simán bement.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!