Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4dik. Randin megujjazhatom a barátnőm? Parkokban már bújtunk össze csókolóztunk simogattuk egymást 21/F
Nem ujjaztam még nőt randin csak ágyban :-)és hogy szoktátok ezt csinálni orgazmusig vagy csak egy kis izgatás ?
S.o.S

Ha hagyja magát és akarja,akkor szerintem mehet. Csak ne a parkban!!! Nem arra való hely..
Ha meg csinálod, addig mentek el,ameddig akarjátok. Látod rajta úgyis,hogy mit akar! Ha jó neki, csináld amíg elmegy.

De szép is a szerelem.... És milyen romantikus....:))
Tudod, ilyesmit nem kérdezget az ember, hanem felismeri a helyzetet, és akként cselekszik.

A sima ujjazástól kevés nő élvez el. Inkább simogasd a csiklóját, és úgy élveztesd el. Én nem tartom rossz ötletnek, ha a férfi egy pár találkozás alkalmával kielégíti a nőt, mielőtt hagyományosan szeretkeznek - fiúk, férfiak, megéri ez a befektetés! Egészen el lehet attól olvadni, hogy valaki úgy odavan az emberért, hogy nem azt nézi, hogy minél hamarabb "célba érjen", hanem hogy nekem jó legyen. Ez jó alkalom a képeségeid bizonygatására - milyen gyengéd, szenvedélyes, technikás, figyelmes, stb. vagy.
A tempó a pártól függ. Én a 4. randit kissé korainak tartom ehhez is.

Lehet, hogy korai a dolog, de ez úgyis látszik a lányon...
Azért azzal nem értek egyet, hogy kevés nő élvez el szimplán az ujjazástól... Vagy lehet, hogy csak Nekem jók a tapasztalataim, de a G pont izgatásával sokkal jobban élveztek a lányok, mint a csikló izgatásával...
Igaz, annak is tudni kell a technikáját! :):P

lehet 4.randin már ha a lán yis úgy akarja:)
és hogy meddig mész el az tőled függ és főleg a barátnnődtől :D
parkban tiszta jó lehet:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!