Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 4dik. Randin megujjazhatom a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4dik. Randin megujjazhatom a barátnőm? Parkokban már bújtunk össze csókolóztunk simogattuk egymást 21/F

Figyelt kérdés

Nem ujjaztam még nőt randin csak ágyban :-)és hogy szoktátok ezt csinálni orgazmusig vagy csak egy kis izgatás ?

S.o.S

2009. jún. 13. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
66%

Ha hagyja magát és akarja,akkor szerintem mehet. Csak ne a parkban!!! Nem arra való hely..

Ha meg csinálod, addig mentek el,ameddig akarjátok. Látod rajta úgyis,hogy mit akar! Ha jó neki, csináld amíg elmegy.

2009. jún. 13. 17:04
 2/7 anonim ***** válasza:
81%

De szép is a szerelem.... És milyen romantikus....:))

Tudod, ilyesmit nem kérdezget az ember, hanem felismeri a helyzetet, és akként cselekszik.

2009. jún. 13. 17:06
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Inkább vidd ágyba!Az ujjazástól csak feizgúl.Vagy ha el is megy te ott maradsz álló...-al?Menjetek inkább szobára.Ha nem akarja akkor se parkban se szobán nem fog menni.
2009. jún. 13. 17:20
 4/7 anonim ***** válasza:

A sima ujjazástól kevés nő élvez el. Inkább simogasd a csiklóját, és úgy élveztesd el. Én nem tartom rossz ötletnek, ha a férfi egy pár találkozás alkalmával kielégíti a nőt, mielőtt hagyományosan szeretkeznek - fiúk, férfiak, megéri ez a befektetés! Egészen el lehet attól olvadni, hogy valaki úgy odavan az emberért, hogy nem azt nézi, hogy minél hamarabb "célba érjen", hanem hogy nekem jó legyen. Ez jó alkalom a képeségeid bizonygatására - milyen gyengéd, szenvedélyes, technikás, figyelmes, stb. vagy.

A tempó a pártól függ. Én a 4. randit kissé korainak tartom ehhez is.

2009. jún. 13. 20:03
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy korai a dolog, de ez úgyis látszik a lányon...

Azért azzal nem értek egyet, hogy kevés nő élvez el szimplán az ujjazástól... Vagy lehet, hogy csak Nekem jók a tapasztalataim, de a G pont izgatásával sokkal jobban élveztek a lányok, mint a csikló izgatásával...

Igaz, annak is tudni kell a technikáját! :):P

2009. jún. 13. 20:29
 6/7 anonim ***** válasza:

lehet 4.randin már ha a lán yis úgy akarja:)

és hogy meddig mész el az tőled függ és főleg a barátnnődtől :D

parkban tiszta jó lehet:D

2009. jún. 13. 20:35
 7/7 anonim ***** válasza:
nincs is izgibb egy kis parkban pettingnél... szerintem nagyon jó ötlet, csak finoman csináld, neki is tetszeni fog. gondolom sejted, hogy bevállalós típus. akkor pedig nincs mitől tartani.. jól felizgatod és....:):):)
2009. jún. 14. 00:40

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!