Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex az ex-el?

Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 16:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Ááááá már megint az exem...:@

Soha!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :@

2009. jún. 13. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Engem minden exem megpróbál visszacsalogatni az ágyába. Azt mondják azért, mert jó vagyok.

Most jöttem rá, hogy ez önmagában kevés lenne, az is szerepet játszik benne, hogy könnyű nőnek tartanak sajna, mert szeretem a szexet.

Nemrég voltam az ex barátommal, akivel 2 hónapig se jártunk, és több hónapja szakított velem. Utána egész nap bőgtem, annyira fájt a szívem, mert apró célzásokkal egyértelműen jelezte, ez csak szex, de én közben (szakítás után) szép lassan beleszerettem. Szóval nem érte meg.

Ráadásul megalázó volt, hogy csettintett egyet, és én ugrottam, aztán mikor én hívtam, válaszra sem méltatott...

Véleményem szerint hülység, de tuti, ha hívna, megint ugranék.

2009. jún. 13. 18:08
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
mindenképp jó dolog, amíg egyiknek sincs más
2009. jún. 13. 21:28
 14/16 anonim ***** válasza:
77%
Többször is előfordult, de a sebek után
2009. jún. 14. 00:37
 15/16 A kérdező kommentje:

Tegnapi, 18.08-as válaszadó!

Igazán megértem a helyzetedet, sajnos pár hónappal ezelőtt én is egy kísértetiesen hasonló helyzetbe kerültem... :( Én is ugrottam, ha ő csettintett, de most már rájöttem, nem érte meg! Csak kihasznált, az ilyeneket pedig nem szabad hagyni!

Ja, és köszönöm a válaszokat :)

2009. jún. 14. 13:00
 16/16 anonim ***** válasza:
Igen, sajnos sokszor megesett az exemmel, hogy visszajártam hozzá, de mivel szerelmes voltam belé teljesen padlóra küldött lelkileg és összetört, úgyhogy nem volt jó.
2009. aug. 16. 17:32
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!