Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szoktatok egymás előtt masztizni a barátnőitekkel? VAgy a kollégiumban a szobatársaitokkal? Vagy esetleg a zuhanyzóban?
Figyelt kérdés
2009. jún. 13. 15:36
12/15 anonim 

válasza:

Előző vagyok. Még annyit, hogy nem vagyok leszbi, tehát nem érdekel, hogy más csaj, hogy masztizik.
Másrészről egyéb dolgokban sem szeretem, ha közben valaki bámul, nem ám ilyen intim helyzetben.
13/15 anonim válasza:
nekem egyszer átjőtt ab barinőm asztán azzal álitolag van egy csaj a sulibann aki az annyával masztizik:S
14/15 anonim 

válasza:

en koleszba szoktam, de ott is egyedul a szobaban vagy wc vagy zuhanyzo. Amikor a szobaban masztztam mar nyitottak ram... Kinos volt naon...megkert a barinom hogy csinaljuk egymasnak, csinaltuk, de nem vok leszbi... Am 15/l vok
15/15 anonim 

válasza:

Fúj!! Képtelenek vagytok a társas életre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!