Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nônek jòl esik az oralis szex?
Figyelt kérdés
Halisztok.Szeretném tudni,hogy egy nônek jòl esik-e az a egy férfi pénisze van a szájába?Egy sz11val szopik.(bocs a kifejezésért)Azt tudom,hogy a férfinak igen, de a nônek?2009. jún. 13. 15:08
1/10 anonim 

válasza:

valakinek igen valakinek nem. Én mondjuk szeretem a barátomnak "azt" csinálni,de nekem mindenképp kell hozzá,hogy szeressem az illetőt.
2/10 anonim 

válasza:

Én szeretem csinálni..semmi extra érzés, de a barátom imádja és ezért megteszem neki. Na meg ő is csinálja nekem és ez így fair. Tehát maga az,hogy a számban van, nem jó, nem is rossz, olyan semleges. Attól jó,hogy látom a barátomat közben,hogy élvezi.
3/10 anonim 

válasza:

Igen jól esik. Ha szereted a másikat és látod hogy neki jó, akkor élvezed amit csinálsz:)Meg amúgy is ,jó és kész:D
4/10 anonim 

válasza:

nekem valamikor jol esik valamikor nem,kedvemtol fugg,de persze azert "neha" megteszem mert a parom nagyon elvezi es szeretem kielegiteni
5/10 anonim 

válasza:

Nagyon jól esik. Majdnem nekem is jó lesz közben.
6/10 anonim 

válasza:

én ha nem izgat fel elötte non nem szeretem de ha enne vagyo a szituban akkor élvezem szeretem tudni h neki jó:)
7/10 anonim 

válasza:

A 15:10-essel teljesen egyetértek :)
8/10 anonim 

válasza:

Nekem jól esik. Imádom nagyon.. és nem csak azért, mert a barátomnak jó, hanem mert imádom érezni, ahogy a számban egyre keményebb és megnő (:
Nincs ennél jobb érzés szerintem.
9/10 A kérdező kommentje:
Kösz az infòkat.:) De viszont ven még egy kérdesm és az lenne,hogy hêt tudjuk vannak nagy meretek s ha egy olyennal szembesül valaki akkor az is ugyan ugy jò?:)
2009. jún. 14. 15:51
10/10 anonim 

válasza:

A szeretkezés egyik legjobb pillanata,ha orálisan kielégíthetem a párom! :) Sokszor úgy alszom el, hogy fogom a péniszét :)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!