Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki (férfi) megiszik mondjuk két doboz sör (tehát enyhén ittas), akkor az milyen hatással van szexre?
Figyelt kérdés
Lehetséges ,hogy nemtud elmenni az a férfi szeszesitaltól?Mondjuk két óra hosszáig csinálja ,és még nem élvezet el.Amugy milyen hatással van az alkohol szex elött?2009. jún. 13. 14:50
1/8 anonim 

válasza:

a szokásosnál is kanosabb lesszXD..és valszeg vadabb is kicsit
2/8 A kérdező kommentje:
Na ez igaz vad volt mint az állat!De nem tudot elmenni!Ez az italtól volt?Léci segítsetek!
2009. jún. 13. 14:52
3/8 anonim 

válasza:

ez lehetett akár az italtól is! sörrel jártam már én is így, lehet hülyeség amit mondok, de a bort javasonlám inkább! annak jobb hatása van mint a sörnek
5/8 anonim 

válasza:

na igen a legtöbb ember azt mondja amig nem próbálta nem tudhatod:P 15 éves csaj vok szüz elsö voltam:)lehet nem vok nagykoru de azé még nem vok hülye:P:P:Pköszi am:P
6/8 anonim 

válasza:

Az alkohol negatív hatással van a szexuális teljesítményre.
7/8 anonim 

válasza:

1-2 pohár ital kifejezetten jó hatással van a szexuális teljesítményre...ennél több már gáz (és az a lényeg h ne váljon rendszeressé mert akkor a szervezet hozzászokik, és semmi hatása)...tehát 1-2 pohár csak abban segit h ne menjen el nagyon hamar...
8/8 anonim 

válasza:

Nekem volt olyan pasim, akinek, ha csak keveset is, de ivott fel sem állt rendesen nemhogy elmenjen. Pedig ha nem ivott, akkor nem volt vele gond. Csak a hülyéje szeretett inni. :(
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!