Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az olyan nő, akinek nincs...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az olyan nő, akinek nincs orgazmusa az hogy érzi hogy elég volt?

Figyelt kérdés
Tehát hogy értsétek: Van például egy pár! A nő nem szokott masztizni, a ffi tapasztalt. Sok lány mondta itt az oldalon hogy nincs orgazmusa, nem tud elélvezni stb..Tehát, ha ágyba bújnak mi lesz a végén a nővel? Élvezi és egyszer csak megunja? vagy fáj neki?
2009. jún. 13. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy - gondolom én - megvárja, míg a férfi elmegy... És utána kész.

Aztán ha a férfi rákérdez, hogy: "elmentél?" két választása van, vagy hazudva bólint, hogy "ühüm", vagy azt mondja: "nem, de nem baj".

2009. jún. 13. 14:34
 2/6 anonim ***** válasza:
13%
Szerencsére még nem futottam bele olyan lányba akinek ne lett volna orgazmusa, úgyhogy a kérdésedre nem tudok érdemlegest választ adni.
2009. jún. 13. 14:42
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Jó esetben élvezi, és megvárja, míg a férfi elmegy.

Utána még lehet próbálkozni - ha nem akar tovább, vagy megunja, akkor abbahagyják.

2009. jún. 13. 14:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ez a lényeg, hogy nem ELÉGül ki, tehát nem érez ilyet. Olyasmi, mint ha Téged valaki megzavarna szex közben, (vagy a párod abbahagyná az ingerlést) és felizgulva maradsz, de nem élvezel el. Nem egy jó dolog.

Lányok, ne hazudjatok, az senkinek nem jó! Ha a pasinak nincs annyi esze, hogy magától kielégítsen Benneteket másképp, nyugodtan mondjátok neki!

2009. jún. 13. 14:57
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

az első tökéletsen leírta...

ezzel az a baj,hogy ha nem mentél el azért van lelkifurkája a srácnak jó esetben szal ha őszintán megmondodm és ezért neked is lelkifurkád lesz de ha hazudzs és levágja h neked nem volt márpedig sztem lehet érezni ha egy csaj elment de mindegy akkor is baja van,szal ez sehogy sem jó:(

2009. jún. 13. 15:04
 6/6 anonim ***** válasza:
88%
Úgy látom, szinte csak férfiak írtak. Nem mindig a férfi hibája,hogy a nőnek nincs orgazmusa. Nekem sem volt még hüvelyi,pedig a barátom nagyon is jó, és odafigyel, és türelmes is. Valahogy mégsem jött eddig össze. Attól még élvezem vele a szexet, mert szeretem, és orgazmus nélkül is jó. Egyébként mindig van orgazmusom,mert megoldja máshogy..tehát nem maradok kielégítetlenül. De az aktus során én is megvárom, míg elmegy a barátom, és akkor van vége. Ha akarok még valamit, akkor megcsinálja nekem. De általában akkor már elfáradok, és csak egy kis összebújásra vágyok. :) Tehát nem okolom őt semmiért, még lehet nem vagyunk úgy összeszokva..nem erőltetek semmit,majd jön magától a dolog.
2009. jún. 13. 15:15

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!