Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kavartam egy csajjal és utána megnéztem a gatyámat és tiszta elöváladékos volt mitől? Mit tegyek? nagyon gáZ? Így gyorsan elmegyek sex közbe?
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 23:52
1/6 anonim 

válasza:

A férfiak péniszéből, nagy izgalmi hatásra, előváladék távozik. Nem feltétlenül jelenti azt, hogy gyorsan fogsz elélvezni együttlét közbe, de meg eshet az elején! Ez függ attól, hogy mióta nem volt szexuális kapcsolatod, illetve hogy milyen gyakran maszturbálsz. A gyakori maszturbáció megnöveli azt az időt, amíg együtt vagy a partnereddel, így tovább bírod. Ha régen, vagy még egyáltalán nem voltál nővel, úgy valószínű, hogy hamar el fogsz élvezni, viszont nem kizárt, hogy hamar újra izgalmi állapotba kerülhetsz. Minden esetre, ha hamar vagy hamarabb mennél el mint a partnered, ne fejezzétek be, a nőnek ugyan úgy jár az élvezet mint neked. (gondolok itt kézi vagy orális izgatásra)
2/6 A kérdező kommentje:
szoktammaszturbálnikb:10-14percig azjó?
2009. jún. 13. 00:03
3/6 A kérdező kommentje:
hogy szexben sokáig birjam?
2009. jún. 13. 00:03
4/6 anonim 

válasza:

az előválladék normális. ez nemjelenti azt h hamar elfogsz menni.
6/6 anonim 

válasza:

Egy maszturbálás sajnos nem ér fel egy igazi együttléttel. Mert magadnak csinálod képek vagy videók vagy képzelet alapján, ki hogy, de ha élesbe csinálod akkor át is éled. Szóval ha az elején nem bírnád olyan sokáig ne csüggedj, folytassátok vagy tartsatok egy kis pihenőt (de ahogy írtam a partneredet ne hagyd úgy). Nekem van egy rövid storym, bár nem velem történt de az elég gáz volt! Elmentem a barátnőmmel ismerősökhöz (3 fiú). Ő ott ismert meg egy srácot. Iszogattunk és ők összegabalyodtak. Előjáték megvolt aztán jött maga az aktus. De kicsit csodálkoztam amikor kijöttek, hogy 1. miért tartott ilyen rövid ideig, 2. miért somolyog a barátnőm, 3. a gyerek miért nem mer ránézni! Aztán félrehívott és elmondta: a csávó MAXIMUM HÁROM MÁSODPERCIG bírta! Hát igen van ilyen, csakhogy aztán abba is hagyták, nem elégítette ki a barátnőmet! Mondjuk ez elég kellemetlen, de azért jobban elsülhetett volna, ha úgy jönnek ki hogy hát hamar elment, de legalább kielégített!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!