Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire sok nőre jellemző, hogy nem tudja összeszorítani a hüvelyizmait?
Figyelt kérdés
a kérdésem egy előttem lévő kérdésből adódik.
eddig még sosem foglalkoztam az intim tornával, tudtam, hogy van ilyen, most megnéztem a belinkelt oldalt (Kegel gyakorlatról), és elsőre ment a szorítás, néha szex közben is alkalmazom most, hogy így belegondolok:D. lehetséges, hogy nekem ez ment mindig is elsőre?
tudom, hogy hülye kérdés:) csak érdekel, hogy mennyien küzdenek ezzel a dologgal, hogy nem mennek neki a szorítások.
20/L
2009. jún. 12. 23:42
1/7 anonim 

válasza:

mivel azott izom, ezért szerintem vmennyire mindenki tud szorítani. van aki erősebben, van aki gyengébben. gyakorlás kell és egyre jobban fog menni.
2/7 anonim 

válasza:

Lehet, hogy eddig is hasznltad, meg gyakoroltad, csak nem tudtad, hogy azt csinálod.
3/7 anonim 

válasza:

nekem mindig is ment x) barátom mondta szokta is mondani h "hú most milyen feszes , nagyon jó" =)
4/7 anonim 

válasza:

szokta is mondani :D kicsit elírtam x)
5/7 anonim 

válasza:

Sajnos nem sok nő tud jól szorítani velük, tini korban kéne megtanulniuk.
6/7 anonim 

válasza:

Sajnos nekem még egy csaj se szoritotta meg. :S
7/7 anonim 

válasza:

Elvileg mindenkinek meg kell tudni szorítania, mert ez az az izom, amivel vissza tudod tartani a pisit. Ha valakinek ez az izom nem működne, annak vizelettartási problémái lennének, és folyton bepisilne. (Ez csak öregkorban jellemző).
20/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!