Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A baratnom nem akar lefekudni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Xaba89 kérdése:

A baratnom nem akar lefekudni velem es ketsegbe vagyok esve hogy miert?

Figyelt kérdés
A baratnom egyszeruen egy honapja mar nem akar lefekudni velem es nem tudom miert...mindig talal valami kifogast ra,es most hetvegen a hazba csak ketten lennenk es allitolag stopon van.Szeretem meg minden de azert neha egy kis kufirc is beleferne szerintem.Mit tehetnek?
2009. jún. 12. 21:49
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
96%
Pl. megbeszélhetnéd vele. ;)
2009. jún. 12. 21:57
 2/11 vav22 ***** válasza:
68%
Szerintem vagy megcsal,vagy nem szeret már. Egy hónap azért sok idő ilyen téren, pláne, ahogy az írásodból látom fiatalok vagytok még. Ha nincs egyéb egészségügyi problémája -amit kétlek, mert miért ne mondaná el- akkor szerintem tutira az első kettő közül vamalmelyik... Szerintem sűrgősen ülj le vele beszélgetni.
2009. jún. 12. 21:57
 3/11 A kérdező kommentje:
Megcsalni nem tud mert azt biztos forrasokbol megtudnam ... egeszseg ugyi problemaja nincs mert megbeszelne velem ... eskuszom nincs otletem hogy hogyan vegyem ra hogy lefekudjon ujra velem...adjatok par tanacsot...
2009. jún. 12. 22:02
 4/11 anonim ***** válasza:
96%

szerintem ne fesd a falra az ördögöt... lehet másmilyen problémája is

lehet hogy nem meri még bevallani valami egészségügyi problémáját de már dolgozik a megoldáson :S azért mindenképp beszéld meg vele

2009. jún. 12. 22:03
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Ezeregy dologtól lehet: talán teccik neki egy másik srácc, talán aranyere van, ami fáj neki :)

Ha fiatalok vagytok akkor még több oka lehet: kövérnek érzi magát -tól a pattanás van a fenekemen -ig

Esetleg megkérdezhetnéd őt is! :)

2009. jún. 12. 22:30
 6/11 A kérdező kommentje:
De eddig miert elvezte amikor szeretkeztunk???Nem ertem.
2009. jún. 12. 22:43
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez simán lehet olyan eü. probléma, amit nem mer veled megosztani :S
2009. jún. 12. 22:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Lányoknál a testi vágy szoros összefüggésben van az érzelmekkel. Azt mondják, a nőknél a szeretkezés már a reggelinél elkezdődik: ha a férfi a reggelizőasztalnál figyelmetlen, durva, összevesznek, vagy hasonló, abból este nem lesz kufírc, és ennek az ellentettje is igaz.

Szerintem azt kellene óvatosan felderítened, hogy mi bántja veled vagy mással kapcsolatban, és közben ne akard ágyba vinni, lerohanni, még akkor sem, ha erre ideális lehetőség adódna. Ha nincs kényszer alatt, akkor könnyebben megnyílik. Ne feledd: bármi baja lehet, olyan is, ami neked eszedbe sem jutna.

Vagy: egyszerűen kiszeretett belőled és többé nem akar már téged. Ez is benne van a pakliban.

2009. jún. 12. 23:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

"Megcsalni nem tud mert azt biztos forrásokból megtudnám"

dehogy tudnád meg...az ilyen gondolkodásúak szívják meg mindig.Ha akar úgy is megcsal hogy nem tudod meg te se meg senki sem.Hogy lehet ennyire gyerekesen gondolkodni?

Nem azt mondom hogy megcsal,de ez az érvelésed...

2009. jún. 13. 02:52
 10/11 anonim ***** válasza:

Megcsalás, eü-probléma... VAgy csak spontán nem jó a szeretkezés... szerintem ez lehet igazából benne...

Ha megcsal, azt tényleg nem fogod megtudni, ha bármilyen más gátló tényezője van, azt meg elmondhatná...

Üljetek le, és szánjatok rá időt arra, hogy megbeszéljétek a dolgot! MIndent beszéljetek át, ne legyen tabu téma!

2009. jún. 13. 10:26
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!