Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A baratnom nem akar lefekudni velem es ketsegbe vagyok esve hogy miert?

szerintem ne fesd a falra az ördögöt... lehet másmilyen problémája is
lehet hogy nem meri még bevallani valami egészségügyi problémáját de már dolgozik a megoldáson :S azért mindenképp beszéld meg vele

Ezeregy dologtól lehet: talán teccik neki egy másik srácc, talán aranyere van, ami fáj neki :)
Ha fiatalok vagytok akkor még több oka lehet: kövérnek érzi magát -tól a pattanás van a fenekemen -ig
Esetleg megkérdezhetnéd őt is! :)

Lányoknál a testi vágy szoros összefüggésben van az érzelmekkel. Azt mondják, a nőknél a szeretkezés már a reggelinél elkezdődik: ha a férfi a reggelizőasztalnál figyelmetlen, durva, összevesznek, vagy hasonló, abból este nem lesz kufírc, és ennek az ellentettje is igaz.
Szerintem azt kellene óvatosan felderítened, hogy mi bántja veled vagy mással kapcsolatban, és közben ne akard ágyba vinni, lerohanni, még akkor sem, ha erre ideális lehetőség adódna. Ha nincs kényszer alatt, akkor könnyebben megnyílik. Ne feledd: bármi baja lehet, olyan is, ami neked eszedbe sem jutna.
Vagy: egyszerűen kiszeretett belőled és többé nem akar már téged. Ez is benne van a pakliban.

"Megcsalni nem tud mert azt biztos forrásokból megtudnám"
dehogy tudnád meg...az ilyen gondolkodásúak szívják meg mindig.Ha akar úgy is megcsal hogy nem tudod meg te se meg senki sem.Hogy lehet ennyire gyerekesen gondolkodni?
Nem azt mondom hogy megcsal,de ez az érvelésed...

Megcsalás, eü-probléma... VAgy csak spontán nem jó a szeretkezés... szerintem ez lehet igazából benne...
Ha megcsal, azt tényleg nem fogod megtudni, ha bármilyen más gátló tényezője van, azt meg elmondhatná...
Üljetek le, és szánjatok rá időt arra, hogy megbeszéljétek a dolgot! MIndent beszéljetek át, ne legyen tabu téma!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!