Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Milyen tanácsot adnátok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen tanácsot adnátok?

Figyelt kérdés

Holnap bnőmnél alszok és vmi felejthetlenné, romantikussá akarom tenni az éjszakát, kétyesztgetni. Jól bevált ötletekre lenne szükségem ami hatásos.

19/f és 2 éves kapcsi

2009. jún. 12. 21:26
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

a lányok nagyon szeretik ha simogatják őket:) ha tucc akkor morogj! harapdáld a torkát de gyengéden...lehellj a fülébe:)

de sztem madától jön majd:)(tapasztalat)

sok sikert

2009. jún. 12. 21:30
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 2 éve vagytok együtt, akkor összeszokott páros vagytok.

Nem tudom, hogy pontosan milyen jellegű ötletekre gondolsz, hátha bejön valamelyik:

Én nagyon szeretem, mikor a kedves kis férjecském farokgyűrűvel lep meg, vagy szerepjátékot játszunk.

De az is nagyon romantikus, mikor meglep egy finom vacsorával, ülünk egymással szembe, a szemembe néz, és akkor tudom, hogy szeret.

2009. jún. 12. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Jézusom! Ha ilyeneket csinálnál, én inkább röhögő görcsöt kapnék.

Megmondom mit tegyél:

Masszázs, úgy értem tényleg masszírozd meg, hogy ellezúljon, a feje búbjától a nagyújjáig, halk, kellemes zene közben még jobb.

Vagy: forró fürdő, pezsgővel, vagy valami finom borral

Aztán majd meglátjátok. Beszélgess vele, érezze, hogy ő van a figyelem középpontjában. Egyszerű. Ha 2 éve együtt vagytok, tudnod kell, mit szeret.

Kellemes időtöltést! :)

2009. jún. 12. 21:37
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Halk zene + gyertyafény?
2009. jún. 12. 21:54
 5/7 A kérdező kommentje:
Az lenne a tervem hogy holnap ha bnőm este elmegy megfürdeni én addig a szobájába tennék pár gyertyát + rózsaszirmot mindenhová. Sztetek ez jó ötlet?
2009. jún. 12. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Aranyos dolog lenne, de szerintem inkább menj utána a fürdőbe valami finom borral. Vagy vihetnéd oda is a gyertyákat meg a rózsaszirmot. :)
2009. jún. 12. 22:07
 7/7 anonim ***** válasza:
64%

minket pl a zene is zavar meg minden..

találj ki valamit :) vegyél neki valami csini tangát :D

bár lehet az már volt..nem tudom most hirtelen csak ez jut ezsezmbe:D

2009. jún. 12. 22:27

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!