Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem éredekel senkit ha kiderül mi a helyzet?
A sextárskerső oldalakon miért nem foglakoznak a fiúkkal ha kiderül,hogy szűz?? És a nők jó része miért keres nőt?
Ha partnert keres miért nem jó a szűz? Nincs senki aki szeret tanítani? Még az idősebbek között sincs?

Valószínűleg azért, mert nem ilyen partnerre vágynak.
Tele van a város tapasztalt nőkre vágyó kezdő fiatal srácokkal, akik 2 percig bírják a szexet. Szóval valószínűleg hiányzik valami a valódi életből amiért ilyen oldalakon keresnek partnert és az nem a másik tanítgatása.
Egyébként igazad van, valahogy el kell kezdeni.
Melyik oldalon tapasztaltad ezt?

21:45-nek.
Akkor hol kezdje el az ember? Ha már szinte túl öreg? Menjen prostihoz? Mi csak ezt kaphatjuk?

Próbálkozzon olyan társkereséssel, ami nem a neten zajlik. Ha megismerkednék egy sráccal, minden szép és jó, mikor kezdünk odajutni, akkor valószínűbb, hogy nem ejtem, mintha az egész előtt közli, hogy ő szűz.
Én olyan férfira vágyok, aki a testemhez és lelkemhez is ért, ismeri a nőket. Nekem eddig szűz fiúval nem volt olyan jó tapasztalatom.

Értem a probléma lényegét :)
Nekem több igen tapasztalatlan partnerem volt eddig, egyáltalán nem okozott gondot. Most viszont 30 évesen már nem vágynék erre és kb most vagyok elég idős, bátor stb, hogy egy ilyen oldalon keressek partnert (amit most nem teszek, mert nem szükséges).
Annyi a következtetésem továbbra is, hogy aki szexpartner kereső oldalon flangál, az nem tapasztalatlan férfira vágyik.
Ha megértő, szerető, tanító stb partnerre vágyik egy fickó, akkor talán nem itt kellene keresgélni.

22:52.
Akkor mégis hol? Hol keresgéljen az ember?

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!