Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám legyözni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám legyözni a szégyenlősségem?

Figyelt kérdés

nem vagyok tul vékony,de azért azt se lehet mondani hogy disznó vagyok... inkább csak jo husba vagyok :D

de ha belenézek a tükörbe én végülis nem látom magam annyira dagadtnak,sőt én jol érzem magam így.... félek ha egy fiuval esetleg komolyabbra fordulna a dolog,a testem miatt fog elhagyni :( segitsetek mit tehetnék?? elöre is köszönöm.:) 15L

2009. jún. 12. 20:30
 1/3 anonim ***** válasza:
hát én meg patis voltam picit a hátamon meg itt ott és azt szégyelltem,de ha szeret nem számít,neki úgy vagy szép ahogy vagy és ha kíván akkor nem azt nézi,hogy van rajtad plusz 5 kiló:)és ha te jól érzed magad akkor az a fontos:)
2009. jún. 12. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:

Pár órával ezelött olvastam, hogy egy fiú meg kérdezte a többi fiútól, hogy ők szeretik-e a ducibb lányokat...ha úgy kéne számolni akk 100-kb79-en aszonták, hogy igen:)

a fiúk szeretik ha van mit fogni...:)

2009. jún. 12. 20:34
 3/3 anonim ***** válasza:
esetleg tölts fel egy arc nélküli képet, és akkor el lehet dönteni.
2009. jún. 12. 20:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!