Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A szexben számít a kor?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexben számít a kor?

Figyelt kérdés

A kérdést sokféleképpen értelmezhetitek. Néhány támpont: -van-e olyan, hogy valaki még fiatal a szexhez?

-van-e olyan, hogy valaki már idős a szexhez?

-van-e olyan, hogy túl nagy a korkülönbség a két fél között a szexhez?

És így tovább..minden kor vs. szex probléma felvetésre kíváncsi vagyok és arra is, hogy Ti miért látjátok így :)

20/L

2009. jún. 12. 19:14
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
16alatt valaki fiatal a szexhez :) A többire a válasz : NEM :)
2009. jún. 12. 19:20
 2/6 A kérdező kommentje:
a "miért"-eket is várom áám :)
2009. jún. 12. 19:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem számít. Közelítsük meg úgy, hogy több funkciója van: szapordás, élvezet. Puszta élvezetből bármikor el lehet kezdeni ha meg volt a testi érés... más kérdés, hogy hogyan éli meg fiatalon. Viszont ha élvezetből csinálja csak, akkor miért élné meg olyan rosszul!?

Szóval el lehet filozofálgatni a dologról...

2009. jún. 12. 19:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is 16 lehet a bűvös határ, amikor egy fiatal már érett lehet rá, de van aki még akkor sem. Főleg a lányokat féltem a mai világban, pedig én is csak 19 vagyok, de a helyzet egyre rosszabb, csak körül kell nézni akár itt is... Szóval ugye az első nem mindegy hogy kivel és mikor történik. Mivel az enyém félresikerült pár fórumon próbálok beszélgetni -14-5 éves lányokkal, akiknek már kezd beindulni a fantáziájuk- hogy várják meg az igazit, nem kell sietni semmivel.

Ezekután, hogy ha már két ember belejött a dologba, akkor nem hinném hogy van korhatár, inkább csak a gusztuson múlik, hisz 25 évesen nem hinném hogy összefeküdnék egy 60 felé közelítő emberkével.

De ha két ember jól érzi magát egymással akár ágyban akár máshol, szerintem nincsenek határok. :) Remélem nem voltam értelmetlen, ha még is bocsi, fáradt vagyok.

2009. jún. 12. 19:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves 19 éves lány: próbálj meg túllépni ezen... nincs értelme a múlton rágódni, a rossz emlékeket felidézni.

És hadd kövessék el a 14-15 évesek a saját hibájukat... 14-15 évesen még senki nem olyan bölcs, hogy más hibájából tanuljon, ezt hidd el.

2009. jún. 12. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Egyszer egy 83 éves professzort megkérdeztek a tanítványai, hogy mikortól nem élvezetes a szex, milyen életkor fölött. Mire ő: - Hát talán 84 év felett... :-)
2009. jún. 12. 20:17

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!